Datolya

Nyakas Mihály

Thoni

cukker

Toppy

Nagyon jó kis telefon. Haverom odaadta, hogy neki nem kell mer vett egy (béna Samsungot (érintőképeset)), és nekem úgy is be volt törve a nokia3110c-émnek a kijelzője.Meg vagyok vele elégedve.
Ajánlom mindenkinek!!
Ajánlom mindenkinek!!
Előnyök:
Gyors, könnyen kezelhető, praktikus, jó kiállású, jó a kamerája is (sok zoom nélkül), zene is tök jól szól rajta.
Hátrányok:
Valamiért a 2GB-os memóriakártyámat néha nem ismeri fel, és ha sok rajta a cucc akko néha lefagy. És a túlzott meleget se kedveli, mer akkor is lefagy, belassul. De akk is jóóóóóóóó teló.
Böczike

Buisness77

Szakértői cikkek - Nokia 6300
![]() 2 éveNokia 6300 mobiltelefon - az üzlet szépségeAz ezüstös fém, és a fekete lakkozott részek kontrasztja, illetve a teljesen egyszerű, csicsáktól és trükköktől mentes forma kitűnő megjelenést biztosít a Nokia 6300 mobiltelefonnak a kezünkben és a tárgyalóasztalon is. A legtöbben stabilan kijelentik, hogy a telefon férfias, ám ennek cáfolatára több hölgy kollegám is jelezte, hogy mennyire szép és elfogadnák. Mindezt a gyártók megfejelték azzal, hogy a mai divatnak megfelelően pengevékonnyá alakították a mobilkészüléket. (Forrás: technet.hu)http://www.technet.hu/mobiltelefon_tesztek/20070215/nokia_6300_-_az_uzlet_szepsege/ |
![]() 2 éveNokia 6300 - valamennyire vékonyJó régen volt már Nokia telefon a kezünk között, úgyhogy üdítően hatott a Nokia 6300 mobiltelefon felbukkanása a szerkesztőségben. (Forrás: mobilarena.hu)http://mobilarena.hu/teszt/nokia_6300_valamennyire_vekony/bevezeto.html |