Nokia 6300 Mobiltelefon

Nokia - Kialakítás: Klasszikus, Memória bővíthető: Igen, Operációs rendszer: Series 40, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2", Kijelző felbontása: 240 x 320 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Fényképező felbontása: 2 MPx, Fényképező max. felbontása: 1600 x 1200, Autofókusz: Nincs, Beépített vaku: Nincs,... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Nokia 6300

Vélemény elküldése

Datolya
Hibátlan!!
Csillagos 5-ös!!!!!!!

Könnyű kezelhetőség és megbízható!!!!
maver
Nagyon jó készülék.2 évet bírd nálam azóta fatér használja nagyon jó kis gép.Mindenkinek csal ajánlani tudom.
Nyakas Mihály
nagyon jó kis telefon, asszonynak van, beleejtette a vízbe kiszárítottam és ugyan úgy üzemel tovább! mindenkinek ajánlom!!
Thoni
Hát szerintem is nagyon jó teló megbyzható meg minden de sajnos beleesett egy tóba és azóta nem kapcsol be hiába szárítottam ki semmi életjel.
cukker
Nekem 4 éve van meg ez telo de meg idáig nem volt semmi baja jo kis erös telo birja a strapát,csak mostmar sajna hamar lemerül az aksija.
Toppy
Nagyon jó kis telefon. Haverom odaadta, hogy neki nem kell mer vett egy (béna Samsungot (érintőképeset)), és nekem úgy is be volt törve a nokia3110c-émnek a kijelzője.Meg vagyok vele elégedve.
Ajánlom mindenkinek!!
Előnyök:

Gyors, könnyen kezelhető, praktikus, jó kiállású, jó a kamerája is (sok zoom nélkül), zene is tök jól szól rajta.

Hátrányok:

Valamiért a 2GB-os memóriakártyámat néha nem ismeri fel, és ha sok rajta a cucc akko néha lefagy. És a túlzott meleget se kedveli, mer akkor is lefagy, belassul. De akk is jóóóóóóóó teló.

Böczike
Kettő és fél éve van meg, munkámból (is) adódóan éjjel-nappal be van kapcsolva, de még soha nem kapcsolt ki magától, mint az előttem íróé! Nagyon szeretem, nem bántam meg, hogy akkor ezt a modelt választottam!
dawe
Nagyon jó és könnyű meg bízható!
Buisness77
Jó kis készülék, megbízható végre egy telefon ami nem olcsó műanyagból készült hanem stabil, fém. Mégsem nehéz. Mondjuk a kamera védő burkolat leesett :S De ettől eltekintve csillagos 5-ös :)
Fater
A készülék egyszerű,de nagyon jó! Meg vagyok vele elégedve! Fater

Videók - Nokia 6300

Szakértői cikkek - Nokia 6300

technet.hu

2 éveNokia 6300 mobiltelefon - az üzlet szépsége

Az ezüstös fém, és a fekete lakkozott részek kontrasztja, illetve a teljesen egyszerű, csicsáktól és trükköktől mentes forma kitűnő megjelenést biztosít a Nokia 6300 mobiltelefonnak a kezünkben és a tárgyalóasztalon is. A legtöbben stabilan kijelentik, hogy a telefon férfias, ám ennek cáfolatára több hölgy kollegám is jelezte, hogy mennyire szép és elfogadnák. Mindezt a gyártók megfejelték azzal, hogy a mai divatnak megfelelően pengevékonnyá alakították a mobilkészüléket. (Forrás: technet.hu)

mobilarena.hu

2 éveNokia 6300 - valamennyire vékony

Jó régen volt már Nokia telefon a kezünk között, úgyhogy üdítően hatott a Nokia 6300 mobiltelefon felbukkanása a szerkesztőségben. (Forrás: mobilarena.hu)