-Belsö memória 80mb ! És mindent oda akar telepíteni, azt jajgat, hogy kevés a memória.
-Volt egy frissítés. Mostmár nem fagy le a telefon+még néhány jó dolog. De nincs már benne magyar nyelv. Valamit valamiért.
-Egyszer volt szervízben a drágaszág : szétfolytak a pixelek.
Ezen kívül jó telefon, elsônek tökéletes.
fülhallgató, zene
néha belassul
frissítés után nem magyar
Symbian
80 mb belsô memóri

Gondolom ezt a készüléket senkinek sem kell bemutatni hiszen ha zenemobilokról beszélünk a Nokia 5800 biztosan minden alkalommal szóbakerül hiszen már szinte kultusszimbólum a zenetelefonok terén.
És ez nem véletlen.
Nem sok telefon veszi fel hangzásban a versenyt ezzel a készülékkel
Az integrált audioprocesszornak köszönhetően fantasztikusan szól és sok mobillal ellentétben van rajta basszus... nem is kicsi. most csak 2 beállítási lehetőségre térnék ki ami valóban fantasztikus hangzást kölcsönöz a zenéinknek:
"széles stereo" Ez a funkció igyekszik egy kis visszhangot és térhatást kölcsönözni kedvenc zenéinknek és nem is rosszul teszi.
"Hangosság" ezt aktiválva érhetjük el a leg erőteljesebb basszust. és a legjobb zenei élményt ez a funkció kissé elnyomja a magas tartományt és a mély és basszus kiemelésre fókuszál .
Egy jó fülessel ez a telefon páratlan zenei élményt nyújt.
nem egy mai darab, és a Symbian sem veszi fel egy Androiddal a versenyt
de aki kimondottan zenehallgatásra szeretne telefont venni az nem fog benne csalódni.
Nem tudom hogy újonnan lehet-e még kapni de a mostani Android őrülettnek köszönhetően szinte bármelyik telefonosnál lehet találni elég szép állapotban lévő 5800-át 20k környékén
Zene, Zene, Zene
Verhetetlen hangzás
Zenei téren még mai napig megállja a helyét
praktikus, nem túl nagy, elegáns
Jó vaku
Ingyenes navi
TV kimenet... Amit ugyebár soha sem használunk
Hardveres téren már elég elavult
Mai telefonokhoz viszonyítva igen csak lassú
A GPS a Windows mobile-hoz hasonlóan nagyon lassú
Nem tölt USB-ről
Divx kodek hiánya

A telefon nagyon lassú, sms- , jegyzettömb-, internetcím írásakor jó pár mp-re lefagy az egész, aztán meg hirtelen folytatja a beírt szöveget. Nagyon zavaró.
Többször lefagy, kilép programokból.
1,5 éve jó telefon volt
XPressMusic, zenehallgatás nagyon jó rajta
Ennyi idő után már lassú, és elég sokszor lefagy.

Okos,jó hangzású,pofás kis telefon jó az Ovi alkalmazása azért Nokia a csúcs
Nekem ez volt egy hónappal ezelőtt most vettem egy Samsung Galaxy Ace-t hát ég és föld nagyon le van maradva a Nokia főleg az operációs rendszere:Symbian ANDROID 4ever :)))

Kiterjesztett Garancia