Leghasznosabb vélemény
2009.05.12
Minden vélemény - Nokia 5300
lacko

Hát ez a telefon! Még csak 11 éves vagyok de könnyű kezelni Ukrajnában élek nagydobronyban Laci a nevem és ilyen telefonja nem sok mindenkinek van.Nagyon praktikus hát a headset nem tul jó de azon kivül jó na ajánlom mindenkinek.Van egy haverom de neki még csak egy szar telója van
sherman

nekem van 5300 meg egy N79 ugyebár mind a kettö jo de most a napokba tönkre mnt az N79és én fogtam az 5300 a memoriát maximálisan kibövitettem a GPS 3 métert csal az aksi egy 7ig birja kicseréltem a hangszorot mikrofont a billentyü kék helyettvérvöröset világit most fogom majd a kamerát kicserélni ne a szokásos 1.3 megapixel legyenszoval elértem amit akartam!!!!!
Előnyök:
megbízhato!!!!
Hátrányok:
nem találtam hátrányokat
Török Réka

Ez egy nagyon ideális telefon
Előnyök:
nagyon jó készülék mert jól néz ki és nagyon sok mindent tud pl:mp3 és memória bővítés stb...
Hátrányok:
elég vastag ezért nem lehet anyira könnyen tárolni de engem nem zavar más hátrány az szememben nincs de ezt meg lehet oldani
Dikeszmen
Nekem 5300 volt csak sajnos lába kélt:( nagyon szerettem mert megbizható kiváló dizájnos telo volt .Mindig kéznél van ha unatkoztam megtudtam hallgatni kedvenc zeném vagy tudtam játszani egy jót de filmeket is tudtam nézni.Probálgattam a GPS-t is de ezt a telefont nem erre találták ki.Nagyon szerettem a hivásfogadásokat egy kicsusztatás és már lehetett is beszélni.Kameránál nem volt aktiváló hang ezt külön szerettem órákon amikor vicces dolgokat lehetet felvenni titokba.A legjobb mint zenetelefon az összes walkmann mobilt felül múlja, übereli.
Katus
Egy évvel ezelőtt szerettem bele ebbe a drágába, azóta is imádom. Ez a telefon simán helyettesíti az mp3-at hiszen rengeteg zene rá fér a memóriakártyának köszönhetően. A hangrögzítő funkcióját pedig minden vizsga felkészülésénél bevetem.Gyönyörűbbnél gyönyörűbb képeket csinál akár éjszaka is az éjszakai módnak köszönhetően, az efektekkel pedig nagyon jól elszórakozunk a barátnőimmelvilág életemben Nokia párti voltam, más telefonok már rég szervízben vannak, de a Nokiának köszönhetően egy két általam ejtett karcoláson kívül semmilyen problémája nincsen. Bár már nem számít újnak én mégis imádom és a következő telefonom is csak és kizárólag Nokia lehet.
Dikeszmen
Nokia 5300ra vissza térve annak ellenére hogy a legelső xpress music semmi probléma minden tökéletes.Csomagban kaptam hozzá headsetet akku töltöt 256megás micros SD kártyát usb kábelt,CD-t és a papirokat.Nem probáltam de ha jól tudom jók hozzá a hangfalas tartozákok is.A legjobb benne a menü szörnyen könnyü használni bármit sec pec alatt meg lehet tanlálni. nagyon kézenfekvő a használata.Ha filmet nézünk vele vigyázzunk ha nagy helyet foglal megállitás esetén megfagyhat kis idöre.Kedvencem benne a biztonsági zár ami miatt senki nem tud belépni a teloba .:))
Dikeszmen
Nokia 5300 egy kiváló xpress music telefon kicsit nagy alapállapotban de a dedikált zenegombok megmutatják milyen jó kis telefon is.Egy gombnyomásra már szólhat is kedvenc zenénk.1.3 megapixeles kamerája szép képet csinál bár a finn mérnökök sajna kihagyták a vakut.Alapmemóriában 7mega nem tul sok,de ez mind kibövithető egészen 4 gigáig:)Inra, usb 2.0, bluetooth v2,x a legjobbak gyorsak és könnyű öket használni. A wlan kimaradt belöle de az internetet el sem birja a teló.Képernyő 240x320 ez sztem magért beszél.Sajnon nincs benne symbian technologia pedig az jó lenne.
ancs
Imádtam ezt a telefont, az alakját, a könnyű kezelhetőségét, egyértelmű menüjét, a 2 GB-os bővíthetőségét, hogy volt benne rádió, stb stb... 2 teljes évig használtam, anélkül, hogy bármi baja lett volna - az összes régebbi telefonomnak fél éven belül lett vmi apró kis hibája... 2 év után sajnos elkezdett néha belassulni a zene lejátszásnál a a memóriakártya-felismerés. Pár hónappal ezelőtt pedig a kutyám áldozata lett, de még így is szétrágott kijelzővel és előlappal is szinte tökéletesen működött. Szuper. Dizájnos.
Zoli

Nem vagyok Nokia rajongó,de kellemesen csalódtam az 5300-asban.A lányom vágya volt egy fiatalos.formabontó készülék--nem másodlagosan-- zene hallgatásra.A választás a Nokia 5300-ra esett és mint kiderült,a célnak tökéletesen megfelel.Az akku jól birja az igénybevételt,amit a non-stop zene hallgatás jelent.A készülék ellenáll a fizikai hatásoknak,sokszori leesés után is sérülés mentes és működik.Egyetlen probléma a szoftverrel volt egy alkalommal,de a mellékelt CD-n található Nokia PC Suite program segítségével gyerekjáték a szoftverfrissítés--szükségtelen szervízbe vinni.Összességében elégedett vagyok vele és a lányom is szereti.