Minden vélemény - Nokia 3120 Classic
bs

Nagyon jó telefon. Tavaly áprilisban vettem, de még mindig nagyon strapabíró! Mivel sokat hallgatok rajta zenét, a gyári füleszt ki kellet cserélnem. 2mp-es kamerája nagyon megállja a helyét ebben a kategóriában! Gyors a menü, de pár héten belül lecserélem egy Nokiára, lehet, hogy egy X6-os ra! Csak ajánlani tudom mindenkinek, akik olcsón jó telefont akarnak venni!
Előnyök:
-jó kamera
-jó minőség
-beépített rádió
Hátrányok:
-a gyári füles
más semmi!!
laczkó józsef

pp
Ezt a telefont használom jómagam is. Teljesen meg vagyok vele elégedve, Minden olyan dolgot tud amire egy nem érintőképernyős modellnek tudnia kell. Jó minőségű képeket készít a 2MP-s kamerájával, amelyek többszöri nagyítás után is jól mutatnak a kijelzőn. Nekem nagyon fontos a rádió, és memória bővíthetősége. A gyári füles sajnos nem túl jó, ezért ajánlom mindenkinek, hogy egy pár százas minijack-kisjack átalakítót vegyen hozzá. Szerencsére még 2GB-s kártyával is meglepően gyorsan váltja a mappákat, képeket. A 3G olyan plusszt ad, amivel kiemelkedik kategóriájából. Én személy szerint nem értem, hogy miért nem kap nagyobb figyelmet ez a kis gép, mely minden kritériumnak megfelel, melyeket ára alapján támaszthatunk vele szemben.
szz1966
A korábbit kiegészítve:
Nagyon jó telcsi, képek és videók is elfogadható minőségűekben készíti. Szerintem mindent tud amire manapság szükség van. A kijelző egyszerűen gyönyürű, zabálja is az akksit! Egyetlen hátránya az alacsony alksi készenlét. Nálam kb. 3 naponkét újra kell tölteni. Ami nagyon tetszett, hogy ha zenehallgatás közben hívás jön be, akkor zene megáll, átkapcs hívásra, majd annak végeztével zene folytatódik ott ahol abbahagyta. MP3 lejátszónak nagyon jó! Nálam 2 G kártyával müxik. FM rádiót ne várjon senki semmi jót, még a legnagyobb adókat is gyakran elveszti. Az ébresztő is OK, finoman zenél, nem robbant ki az ágyból az égtelen csipogásával mint sok más telefon.
szz1966
Lala
Nekem tökéletesen megfelel a 3120. Leginkább a bővíthető memória amit legjobban kihasználok rajta. A hangminőség mind normál használatkor, mind kihangosítva megfelelő. A menüje átlátható, egyszerűen kezelhető. A névjegyzékben minden szükséges funkció könnyen elérhető. A fényképezőgép minősége mobilhoz megfelelő, és a számítógépről rátöltött képeket is szépen jeleníti meg.
Tetszik, hogy személyreszabható, gondolok itt a menü egyéni beállítására, a gyorsgombokra, a zenelejátszó beállításaira (equalizer, térhatás kiemelés) stbstb.
Ami probléma van vele, hogy ha sokáig nem kapcsolom ki, az új SMS-t ill. az ébresztőt nem jelzi ki. Bejön az SMS ill. ébresztőhang, de nem látom h kitől jött az SMS, ill. az ébresztőnél a szundi és leállít gombokat. Egy ki és bekapcsolással aztán megszűnik ez a probléma.
Összességében okos, könnyen kezelhető telefon, széleskörű szolgáltatásokkal.
Összességében okos, könnyen kezelhető telefon, széleskörű szolgáltatásokkal.
Simon Szabi

Azt hiszem hogy egy ennél jobb telefon nem is kell mert egy ilyenbe benne van minden. Én mikor megvettem nagyon király telefonnak tartottam. A mostani telefonokkal összehasonítva majdnem mindenben a legjobbakkal van felszerelve. Én teljes mértékben ki tudtam használni mindent és nagyon elégedett vagyok vele.