Nokia 3110 Classic Mobiltelefon

Nokia - Kialakítás: Klasszikus, Memória bővíthető: Igen, Operációs rendszer: Series 40, Java: Van, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 1.8", Kijelző felbontása: 128 x 160 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Hátlapi kamera felbontása: 1.3 MPx, Hátlapi kamera maximális felbontása: 1280 x 1024 pixel, Autofókusz:... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%

Leghasznosabb vélemény
2009.04.29
Minden vélemény - Nokia 3110 Classic
Alexa
Nekem 2,5 éve van meg, semmi problémám nem volt vele, az említetteket sem tapasztaltam még soha. Egyszerű, de ez nem titok. Rendkívül strapabíró, mellőle sokkal drágább és és okosabb telók hullottak ki a kezemből.
endreitom
Évek óta használom, kortalan.
Előnyök:

Megbízható, semmi hibája nem volt, minden funkciója remekül működik.

Hátrányok:

Talán, ha a telefon saját memóriájába menthető telefonszámok jegyzéke, sms-ek, menthetőek lennének a memóriakártyára.

petrényi ferenc
sziasztok

ez a telcsi szép és jo és egy csomo tulajdonsága van szenzor is van bene ami bekapcsolt blutus nál érzékeli a melete lévő tőbi telefont nekem ijen szűlinapi ajándékra van szűkségem
parag
Újra kellemesen csalódtam a készülékben. Egy ingyenesen letölthető program és egy (nem nokia) BT-s gps vevővel tökéletes online tracking képes készülékem lett. Potom áron.
zolika
Nekem bevált,egyszerű,de nagyszerű!
Balogh
Pontosan ilyenem van. Használom egy fél éve,de nem tudtam megszeretni. Gond nincs vele, pont annyit tud, amennyit várok tőle, a zenéket tökéletesen adja, a kamerát meg nem használom.Hibája, hogy ha több hívásom van egyszerre hajlamos lefagyni, ilyenkor dobja mindkét hívást. Ezen kívül más hibajelenséget még nem észleltem. Megbízható telefon, használható szervező és jó média funkciókkal, de hiányzik belőle az a bizonyos plussssssz. Ha összejön a pénzem egy jobbra, biztos, hogy lecserélem.
aktivka
Nagyon jó telefon, meg vagyok vele elégedve, egyedül a fényképező hagy némi kívánni valót maga után.
kisvirag13
Vegyes érzéseim vannak ezzel a telefonnal kapcsolatban. Fényképen jól mutat, de élőben nagyon más. Eléggé gagyi műanyagból készült. Ismerősömnek is ilyen van. A műanyag állandó nyikorgásával az agyára ment szegénykémnek. Ettől eltekintve nagyon eltalált telcsi. Tartós, bírja a strapát, üzleti telefonnak kapta, úgyhogy keményen nyúzza, de 2 év után is hibátlanul megy. Semmi extra funkciója nincs. Viszont a készenléti ideje 4-5 nap is lehet. Fényképező hát az is gagyi, memóriakártyával bővíthető, rádió is van benne unalmas órákra, és 2 év garit adnak hozzá. Akinek nyúzni kell a telefon annak ajánlom.
Szabó Attila
Tetszik a Nokia 3110 Classic, mindig valami hasonló telefonra vágytam. Stílusos megjelenés és egyszerűség, könnyen kezelhető billentyűzet jellemzi. A memória sajnos csak kevés fényképet és zenét tud tárolni, ezért kénytelen voltam memóriakártyát vásárolni hozzá. A hangminták viszont nagyon el lettek rontva! Jó lett volna megőrizni a Nokia 6070-esben szinte tökéletesen működő hangfelismerő rendszert. A hangzása is jónak mondható, a menürendszerére nem lehet semmi különösebb panasz, elég sokféleképpen variálható. Jó választás volt!
Rittersport
Ezt a telefont már lassan 1 éve használom., mindenféle gond és probléma nélkül. Ahhoz képest, hogy kimondottan olcsó készülék, szinte minden fontos funkció benne van. Bluetooth, infra, bővíthető memoria, mp3-at ismeri stb... A kialakítása nem a legjobb, mert tiszta műanyag és semmi minőségi érzet nincs benne, de úgy érzem a Nokiának ez célja sem volt. Szerintem a készülék maga is meglehetősen ormótlan... Ami negatívum még, hogy az aksija 4-5 nap bluetooth mentes használat esetén is lemerül. Ha valaki egy 2009-ben átlagos tudású telefont keres, ezt a készüléket megveheti.