Nokia 2630 Mobiltelefon

Nokia - Kialakítás: Klasszikus, Memória bővíthető: Nem, Operációs rendszer: Series 40, Java: Van, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 1.8", Kijelző felbontása: 128 x 160 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Hátlapi kamera felbontása: 0.3 MPx, Hátlapi kamera maximális felbontása: 640 x 480 pixel, Autofókusz:... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Nokia 2630
Blaky
a maga módján jó telefon, megvan a megfelelő tudása
Előnyök:

praktikus, egyszerű és okos menü, könnyű kezelhetőség "kis kezű" személyeknek, sok választék a menüben (téma, cs.hang, stb)

Hátrányok:

kicsi, vékony, könnyen el lehett veszteni, pici billentyűk, nem túl nagy kijelző, kevés tárhely, tompáb erejű fények, de tiszta

Tatai Dániel
Nekem nagyon tetszik mert vékony, van rajta bluetooth, VGA kamera.
Előnyök:

Kicsi és elfér a zsebedben, könnyű tájékozódni a menüben.

Hátrányok:

Néha kicsúszik a kezemből:)

kati
Nekem nagy csalódást okozott a telefon. Ez volt az első rossz Nokiám, pedig előtte sok jót használtam. Igaz, hgoy vékony, de az egész telefon kialakítása nem túl praktikus, kicsit nehezen kezelhető. Nagyon kicsi a memóriája, szinte semmi sem fér rá. A menüje és a választható témák nagyon csúnyák, nem ezt szoktam meg egy nokiától. Most biztosan nem venném meg újra.
Cinthya
Nagyon szar!nekem is ilyen van és nem sok minden fér rá!
Szabo Kinga
NAGYON PRAKTIKUS ES ELEGANS EGYSZERUENN SZOOOPER