Vélemények - Motorola VE66
| (2) | ||
| (0) |

A fém ház mindenképpen az eleganciát nőveli.
Jól kezelhető menüt kapott,ettől kissé európai ill
"Nokia"jellege lett a készüléknek.
A kijelző fénye ill szinek a kamerát is beleértve arányban vannak az árával egéssz természethü szineket tud a kamera.5megapixeles kamerájátol elvárható képminőséget hoz.
Személy szerint én azoknak ajánlom akik ötvözni szeretnék az eleganciát és a tudást.
Eggyetlen hátránya,hogy megérdemelt volna egy 1000Mah nál erőssebb akkumulátort.

A WLAN, talán a legnagyszerűbb benne, meg az hogy telefonáláskor a készülék, kiszűri a beszélgetést zavaró hangokat, pl: autók, vonatok és egyéb dolgok bezavarását. Előnyéré válik még, hogy nagyon szép és ahhoz képest hogy Motorola nem nehéz kezelni. Vakus fényképeket is lehet vele készíteni, valamint szép a hangja és hangos is. 32 gigáig bővíthető, ami azért magáért beszél. Kiváló minőségű bőrtok és headset jár a csomagolásban a készülékhez. A csuszka masszív, nem lötyög és szerintem roppant jó a mehanikája is.
Szerintem elég méretes és bizony picit nehézkes is a telefon. Talán nem is csoda, mert egy 500 mhz-s proci van benne, de hát akkor is. A másik hátránya, hogy lassú mint a dög. Úgy tűnik hiába van rajta Linux operációs rendszer, meg a proci, vagy csak nincs jól összehangolva a kettő. Képek minőségén is van mit kifogásolni, nem egy Nokia 6500 slide, az biztos, pedig abban, csak 3,2mp-es kamera van.
Szakértői cikkek - Motorola VE66
![]() 2 éveMotorola VE66 Luxury teszt: pá, kis aranyom, pá!A Motorola az év elején megjelent VE66-os telefonját felturbózta külsőleg és piacra dobta kétszeres áron. Aranyozott luxus Moto villantósoknak! (Forrás: nonstopmobil.hu)http://nonstopmobil.hu/motorola-ve66-luxury-teszt-pa-kis-aranyom-pa-20090703.html |