Összes vélemény
pont8

Adrike

Már a második ilyen telefonomat "taposom", néha sajnos szó szerint. Imádom. Gyönyörű, és amit egy telefonnak tudnia kell, azt tudja is. Nincsenek felesleges funkciók, alap telefon. Sajnos ha meghibásodik, akkor kuka, de sokáig jól működik. Az első 2 évig bírta, a második most 2 éves.
Előnyök:
Gyönyörű, szerintem a Motorola legszebb "műve".
Hátrányok:
Tudhatna többet, de minek? Ez egy telefon, és arra abszolute alkalmas, hogy telefonáljak vele.
cicc

Kb 6évvel ezelőtt kaptam egy ezüstöt. 5évig hibátlanul működött. (az aksi 4-5napig bírta) pedig jó párszor landolt a földön. aztán egyszer csak meghaltak a gombok. :(
azoknak ajánlom, akik a telefont még tényleg telefonálásra használják!
azoknak ajánlom, akik a telefont még tényleg telefonálásra használják!
Előnyök:
-kinézetét csak a v8 szárnyalja túl :P
-megbízható,kiváló minőség
-hosszú élettartam
Hátrányok:
-kis memória
Vincze istvánné

ISTVÁN

Másfél éve használom, nem lötyög, nem kopik, és nem gyengül az akkuja sem a flipp rugója. Ugyanúgy viszi a négy napot mint újkorában. Van SE, és Samsung, nagyobb tudásúis, de ez a kedvenc
A formája megúnhatatlan, egyszerűen tökéletes. A hangerő gombokat, azonban rakhatták volna a házra, én használom görgetésre, így nehézkes, bár megtanulható. Hanghívás kitűnő, bár érzékenyebb, mint a korábbi Motoké. Jó a naptár, ám az időzítése nem tökéletes. Nincs jegyzet, ám a szöveges alakalmzásokból a szöveg másolható és áthelyezhető; ezt csak Symbianos cuccok, ill. a Samsung tudják - SE, Nokia, nyet. Amit elszúrtak az a hangfelvétel 50mp-e/db az is 3 perc erejéig össz, ez kevés. Persze jól jönne a bővíthető memo; no az a V3i, vagy a V8. Kamera gyenge, ilyen minek? Összeségében hasznosságáért és elegáns szépségéért lehet szeretni.
nevada
Kovács Balázs

Csak szép telefon, de belsőre nem nagy durranás. Sokáig használtam, aztán vettem mellé egy kicsit drágább Motorola ROKR U9-et, mert hamar meguntam.
A menüben az ikonok nem valami logikusan vannak elhelyezve. Szépen szól a telefon, annak ellenére, hogy oldalról szinte nem is látni a telefont :). Fényképezője sem olyan rossz, bár sötétben ne is próbálkozzunk. Sajnos a Bluetooth csak 1.2-es és nincs benne se Wifi se HSDPA, de egy ilyen szépségnek ez elnézhető. Másodtelefonnak tökéletes.
lol
Közel két évig használtam a "pengét", és számomra is hihetetlen volt, hogy tényleg annyira profi anyagból gyártották le, hogy még mikor leejtettem a járólapra (plusz még párszor pár helyen, egyszer pl. bele is rúgtam véletlenül miután leesett...), akkor sem jelent meg semmi karc, semmi külsérelmi nyom. A kamerája viszont kb 1-2 hónap használat után fáziskésésbe került, olyan 3 mp-cel későbbi képet rögzített, így szinte használhatatlanná vált. Sajnos semmilyen szoftverfrissítés sem segített a dolgon. Szerintem még mindig az egyik legstílusosabb mobil.
Henrik

Nem mostság vásároltam, de a véleményem sajnos megvan róla : (Az elején furi volt a menüje, néhány dologban nem túl logikus, meg merném kockáztatni, hogy aki tervezte nagyon vicces gyerek lehet... vagy egetrengetően ostoba. De ezzel együtt egy viszonylag kezelhető mobiltelefon. Nagyon esztétikus és az aksija is megbízható, és ezzel fel is soroltam az össz előnyét.
Ami végtelenül utálok benne, hogy ha túl gyorsan nyitom ki, néha lefagy a képernyő és ilyenkor be kell csukni és újra kinyitni, ahhoz hogy működjön. Kiszállunk....beszállunk... néha random lefagyogat sms írás közben, vagy ha én kapok, de az ritkább. Akkor pl. van hogy amikor smst kapok, pl. a banktól, és gyorsan kell a kód, akkor ha gyorsan lépnék be az smst olvasni, akkor is lefagy, s utánameg mintha meg sem kaptam volna.... Ezen kívül semmilyen működési hibát nem észleltem benne 2 év alatt, de ez is pont elég ahhoz hogy azt mondjam, _ne_. Szép meg minden, de az nem ér annyit.