Nagyon masszív, ha leejted a kő törik össze, nem a telefon, nagyon jó fogása van, nagyon szép kijelzője, és az előző kommentekhez képest szerintem hátrányként nem mondható el az akksija, mert ha spec. programot töltesz rá akár 4 napot is kibír, legalábbis nekem igen. Annak ellenére, hogy nekem 8 gigányi adat van rajta elég gyors, ugyanakkor egyszerű megoldások vannak benne, ami szerintem bőven megfelelő, és nincs túlbonyolítva. Soha nem fagy le, mindig teszi amit tenni kell.
A billentyűzet nekem néha több betűt ír be, mikor gyorsan gépelek, de ez könnyen kiküszöbölhető. A másik az, hogy A wifi sokszor bekapcslva marad, miután lezárom a billentyűt annak ellenére, hogy előtte kikapcsoltam. Elvégre ez nem nagy baj, mert mikor a képernyő off-on van, akkor alapból nem működik a wifi, mert ugye be lehet állítani, de bosszantó mikor bekapcsolod a képernyőt vagy valamit csinálni akarsz, de nem wifivel, akkor ki kell lépni folyton, mert eszi az akksit

A legfontosabb tulajdonságok amiket kerestem: fémház, qwerty, android, hardweres fényképező gomb
Amik a neten olvashatóak poozitiv kritikaként mind igazak. Masszív ház, szép kijelző, jól használható qwerty, szép képeket csinál.
Gyenge aksi, 1,5 napot bír maximum, néha lassú processzor

A QWERTY tökéletes ,
(azt írják hogy nincs, pedig van) Equalizer,
A füles irdatlan jó,
a fényképező használható (és van makró , amit ímádok használni)
A külső hangszóró nem hangos , de jó minőségű
Csodás a képernyő (felbontás, színmélység ,színmennyiség
A vaku tökéletes!
ŐSZINTÉN MEG VAGYOK ELÉGEDVE A TELEFONNAL!
az érintőgombok néha zavarnak , de nem vészes
Komoly gomd! kevés a RAM és a belső memória
az internet néha lassú és néha úrja kell indítani a telefont , vagy a wifit
SEMMI MÁS HIBÁJA NINCS!