LG P500 Optimus One Mobiltelefon

LG - Kialakítás: Érintőképernyős, Processzor típusa: SoC/CPU: Qualcomm MSM7227, Adreno 200, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 600 Mhz, RAM: 512 MB, Belső memória: 170 MB, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 32 GB), Operációs rendszer: Android, Java: Van, Előre telepített szoftverek: LG App... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%

14.3 %
Leghasznosabb vélemény
2012.05.06
Ennyi pénzért xperia mini
Előnyök:

Semmi különös

Hátrányok:

Rossz árérték arány.

Minden vélemény - LG P500 Optimus One
2 hete
LOL
Ennyi pénzért xperia mini
Előnyök:

Semmi különös

Hátrányok:

Rossz árérték arány.

attila nagy
ma vásároltam egyenlőre nekem tetszik és jónak tűnik minden rajta, 2.3-and van rajta
ok.
Előnyök:

jók az arányok.

Hátrányok:

egyenlőre semmi kifogásolni való nincs rajta.

Sanya
-okostelefon
-android
-wifi
Előnyök:

-gyors
-gyönyörű kijelző
-szép képeket készít
-imádom! :)

Hátrányok:

-akkumulátor hamar merül, bár melyik okos telefonnál nem
-más semmi

csacska klára
miért nem tudok vele bluetooch-on keresztül más telefonjára zenét küldeni????? vagy ha Ti tudjátok, akkor megírhatnátok :) thx
dani
külső,ár
Előnyök:

gyors android közepes proci mértet

Hátrányok:

van olyan hogy este feltöltöm és másnap este már 10%-on van de nekem általában 2 napig bírja mondjuk 3 és fél hónapja van meg de félek hogy egy év mulva már nagyon zavaró lesz és neten csak 1000Mah-os aksi kapható :/

dani
nagyon megtetszett az ára és az alakja
Előnyök:

gyors jó az anyaga nemrossz a kamerája

Hátrányok:

talán az aksia 2 hete van meg és 3 naponta kel tölteni félő hogy 1 év mulva naponta kel tölteni de azonkívűl nagyon szuper!

Erika
Nekem teljesen megfelel! Szépen fut rajta minden, nem akadozik. Tölteni kb 3naponta kell, de ez attól függ, hogy mennyit használja az ember. Ár érték arány tökéletes!!
Előnyök:

Rengeteg jó alkalmazás használható vele, jó a gps is rajta, ha van hozzá valami navigáció.

Hátrányok:

A vaku az tényleg hiányzik!

Gábor
Nekem már fél éve Optimus P 500-am van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve
robogo
Megbizhato belepo szintu 2.2-es telo, nem tudom aki itt szapulja az mit csinal v hogyan hasznalja de nekem 1 ev alatt egyszer sem fagyott le. Volt h leakadt 15 mp-re de soha nem fagyott. Ti biztosan ezt a telot vettetek meg? : )
Előnyök:

android 2.2 froyo (majdnem gyari kivitelben ertsd alig nyultak hozza szerintem elony)

egy ilyen szintu termek minden tulajdonsagaval rendelkezik, a 2 szelso gomb lehetne nagyobb, bar igy jobb a design : )

Hátrányok:

Ha valamilye gyorsabb nagyobb jobb lenne mar nem ez a telo lenne es nem ennyibe kerulne : ) Aki a qHD kijelzot es a ketmagos 1.2-es procit hianyolja, annak semmi akadalya, csak bele kell nyulni a tarcaba... : )

Weber Kris
Ha az ár-érték arányt veszem figyelembe, nagyon jó választás. A Froyo az alacsony órajelű processzoron is gyors. A kezelőfelületről néha eltűnnek a memóriakártyán raktározott alkalmazások, de a probléma megoldására szintén van alkalmazás...