LG Optimus ME P350 Mobiltelefon

LG - Kialakítás: Érintőképernyős, Processzor típusa: SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon MSM7227, GPU: Adreno 200, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 600 Mhz, RAM: 256 MB, Belső memória: 140 MB, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 32 GB), Operációs rendszer: Android, Java: Van, Előre telepített... Tovább
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT

11.1 %

27.8 %
Leghasznosabb vélemény
2013.03.21
Szerintem szep es jo telo konnyen kezelheto elegedett vagyok vele csak az akkuval kell kezdeni valamit talan egy erosebb megoldja a problemat.
Előnyök:

konnyen kezelheto gyors betoltes. Szep tiszta kepeket keszit. Elege...

Hátrányok:

Neha lefagy az akku viszont nagyon gyenge 1-napot nem bir ki ugy se...

Minden vélemény - LG Optimus ME P350
lg p350
nehogy valaki ilyet vegyen! !! !! !
Előnyök:

olcsó, viszonylag jó hangzás

Hátrányok:

borzalamasan lassú, sokszor lefagy, rengeteg program "váratlanul" leáll, kikapcsol, borzalmas kijelző, pontatlan érintő, fáziskésés, rossz kezelhetőség pl: think free office vagy ilyesmi nélkül még egy zenét se lehetne elküldeni vele. az opciók irtózatosan feleslegesek állandóan magukat ismtétlik a lehetőségek, amik ráadásul eleve feleslegesek....

Csilla
Előnyök:

konnyen kezelheto gyors betoltes. Szep tiszta kepeket keszit. Elegedett vagyok vele es szeretem 1-eve hasznalom.

Hátrányok:

Neha lefagy az akku viszont nagyon gyenge 1-napot nem bir ki ugy sem, hogy csak be van kapcsolva total lemerul pedig nem hasznaltam. Neha kikapcsol. Idegesito, hogy folyton tolteni kell!

peti
nagyon jo telefon gyors és az összes játékot elviszi néha befagy de nagyon ritkán akinek baja van vele annak a példánya hibás mert én megterhelem és semmi baja nincs ez van.
Előnyök:

Nagyon gyors könnyen kezelhetö jo a sztvere.

Hátrányok:

néha beáll a kezdöképernyö.

klr
Egy jó éve használom és nagyon meglep, hogy sokaknak negatív tapasztalatuk volt.
Talán nem egyenletes a minősége? Vagy a használat követel "túl sokat" az embertől?

Ezt nem tudom megítélni. Nekem mindenesetre bevált, tetszik és folyamatosan használom. Igaz a netet csak mostanában próbálgatom (WIFI-n) és játszani sem szoktam vele. A kamera/fényképezés/GPS funkciót sem használtam eddig, mert a 2G memőria épp hogy elég volt a zenéhez. Most kicseréltem 16G-re. Kipróbálom majd ezeket a számomra nem igazán fontos lehetőségeket is.
Előnyök:

Kiváló hangzás fülhallgatóval
Könnyen kezelhető felület telefonáláshoz, zenehalgatáshoz.
Kezeli az ogg formátumot (nekem ez alapvetően fontos)

Orlov
Nekem megérte ilyen telefont venni. Amire kellett, az megvan benne. Játékokat viszi, és szinte minden van benne.
Előnyök:

Nekem nagyon tetszik. Igaz, van amikor lefagy, de nekem 1 hónapban 1x.
1x volt szervízben, de én nagyon vagyok vagyok.
A WiFi-je sokkal jobb, mint a Galaxy Mini és társaié.

Hátrányok:

nekem még 1x sem töltött be a GPS.
Egy hónapban max 1x lefagy.

gg
nem rossz az árához képest
Előnyök:

android

Hátrányok:

lefagy

lacy20
nekem is ilyen telefonom van és nagyon meg vagyok vele elégedve nem tudom miért irták sokkan hogy nem kezeli a játékokat pedig jol kezzeli ????
bob
Nekem már lassan egy éve megvan,és semmi problémám vele,gyors könnyen kezelhető,remek telefon.
Hátrányok:

hátránya nincs.

szabo janos
Nagyon jó telefon.
Előnyök:

Szuper kamera a könnyen kezelhető az érintő képernyő,nagyon gyors minden elérhető rajta.

Mérges
Elég rossz telefon. Azért vettem meg mert nagyon olcsó és kellett egy okos telefon viszonylag friss rendszerrel. De nem vagyok elégedett, hangzás szörnyű, kijelző borzasztó, gyakran lefagy, újraindul, fizikai gombok hívásnál nem reagálnak, nem tudom felvenni velük a telefont. Volt már szervizben, de 1hónap elteltével mindig újra jelentkezik a probléma. Ez van sajnos.