Minden vélemény - LG Optimus ME P350

lacy20

bob

szabo janos

Mérges

Elég rossz telefon. Azért vettem meg mert nagyon olcsó és kellett egy okos telefon viszonylag friss rendszerrel. De nem vagyok elégedett, hangzás szörnyű, kijelző borzasztó, gyakran lefagy, újraindul, fizikai gombok hívásnál nem reagálnak, nem tudom felvenni velük a telefont. Volt már szervizben, de 1hónap elteltével mindig újra jelentkezik a probléma. Ez van sajnos.
Péter

Az előttem szólók betartották a töltési időt? Nekem eddig semmi problémám vele. "falun" kicsit lassú az internet, de nem is ezért lett megvéve.
Előnyök:
Mindene rendben van. Szuper előfizuval vettem, tetszik nagyon
Hátrányok:
Néha akadozik a képernyő
Tímea

Azért vettem meg, mert van fizikai hívásfogadó gomb. De szoftveresen szörnyű a készülék, a kezelőfelület káosz, sokszor lefagy a képernyője vagy éppen nem reagál semmire. Irtó könynen karcolódik. Hangja, vételi stabilitása szintén szörnyű!!! Játékokra végképp nem lehet használni!
Zsár Daniel

Nagyon jó és könnyen kezelhető mobil.
Az előző véleményemet és ezt is mobillal írtam.
Az előző véleményemet és ezt is mobillal írtam.
Előnyök:
Csak mobilinternetet kell hozzá venni és ha valamit hiányolok felmegyek a marketre és letöltöm.
Hátrányok:
kevés program van rajta és sokat kell töltögetni.
Zolika

Olcsónak olcsó, de rengeteg hibája van.... leggyakoribb hiba pl hogy ha a fizikai gombbal fogadom a hívást, akkor rendszeresen lefagy, de egyébként is rengeteg a véletlenszerű újraindulás, a kijelző is kezelhetetlen, hangminőség, vételi stabilitás szörnyű.