- Gyors bootolás. - Gyors operációs rendszer. - Fagyásmente...
Egyetlen hátrányt azért fel tudok sorolni, még pedig az akkumul...

Bár már kissé régi (2010-es) a készülék, még a mai napig jó választás.
Szabados Zsolt hozzászólására reagálva pedig csak annyit, hogy ha valaki nem ért hozzá, akkor nem kell okostelefont venni. Ez nem a mobil hibája. Én sem veszek a szüleimnek ilyet, mert nem tudnák kezelni. Vannak egyszerű kis mobilok az alacsonyabb árkategóriában, amelyeket bárki tud használni.
- Gyors bootolás.
- Gyors operációs rendszer.
- Fagyásmentes!
- Remek multimédiaképességek (720p videófelvétel, 5mp kamera)
- GPS, WiFi. (Nem annyira előny, manapság már alapfeltétel, szinte minden készülékben van. )
- 3, 8 inches, 800x480-as felbontású kijelző.
Egyetlen hátrányt azért fel tudok sorolni, még pedig az akkumulátort. Amikor megvettem tisztában voltam azzal, hogy egy ilyen hardverrel felszerelt készülék nyilván nem fogja hetekig bírni, ez nem is cél, szóval nem ért meglepetésként az, hogy naponta tölteni kell, mégis hátránynak tartom.

megfelelő ár/érték arány , a felhasznált anyagok ill. az összeszerelés minősége , hardver, sebesség, szofter rugalmassága és felhasználhatósága,üzemidő
jó ár/érték arány ,kiváló összeszerelés, gyors fagyásmentes szoftver elegáns külsővel , 720p-s videókat reccenésmentesen viszi , jó dolog a 3,8 inches kijelző ,16 GB-os tárhely
hangszóróval nem vagyok kibékülve , a zune is fel tud húzni (lenne mit rajta fejleszteni ), a kamera közepes minőségű

-gyors
-stabil
-könnyű hackelni
-mindig lesz rá újítás(op rendszerre is)
tetszik az offline gps-e
-Szin világ kicsit gyenge
-aksi lehetne nagyobb

Minden
Ha rendszerben akarsz buherálni, akkor tegyél le róla. minimális hacking-re van lehetőség jelenleg.

-- remek formaterv
-- gyors processor
-- remek operációs rendszer
-- magyar OS
-- nagy belső memória
-- a kijelző nem AMOLED, és ezért a színek nem jelennek meg olyan szépen
-- az akkumulátor esetleg lehetne nagyobb

Kedvező ár
Gyors szoftver
Stabil szoftver
Szép képernyő
Gyönyörű forma
Talán a "bekapcsoló-kikapcsoló-képernyőlezáró" lehetne könnyedebb... :) Ennyi...

Jó összerakási minőség,jó ár érték arány,nagy kijelző,16 Gb belső memória, gyors,nem volt még fagyás.
Van még pár hiányossága WP7-nek.
A kijelző kontrasztja nem a legjobb, de azért nagyon szép képet ad így is

Kerüld a trágár szavakat és a más oldalakról történő másolást, a saját, hasznos véleményedre számítunk.
Írd le, miért ajánlod a terméket, milyen pozitív tulajdonságai, funkciói vannak!
Miért érdemes ezt a terméket választani?
Nemetorszagban vettem ezt a telefont magyarra nem allithato ezert irok most ekezet nelkul.nem kaptam hozza gyarilag leirast bonyolult nem tudom kezelni. Iras kozben tul kicsik a gombok a virtuAlis billentyuzeten es ha felre nyulok kijavit betesz egy masik szot igy vissza kell torolni es ujra irni amit akarok irni rajta remalom teljesen elkeseredtem videokat nem tudoknezni rajta mert ures az operacios rendszere.letolteni nem tudom hogy kell.szerintem a Marker placen keresztul de nem kapvsolodik semmihez igy eletemben meg soha semmit nem bantam meg mint ezt a telefont.ja a Magyar nyelvu leirasa pdf-Van ezt nehez elolbasni ures OP.rendszerrel.szinkronizalni kellene szamitogeppel de fohalmam sincs hogy kell .6 hetente jarok haza minden idom azzal toltom hogy szinkronizaljam Ezzel foglalkozok nem a csaladommal ha legkozelebb sem sikerul,hatalmas elvezettel fogom darabokra torni mert szamomra hasznalhatatlan.A Gps lassu es a hatarutan nem mukodik mert az Internet fuggo borzalmas hiba Volt foglalkoznom ezzel meg a fenykepeket sem tudom kimenteni a beepitett memoriabol konyogom vegyek Mar a faradsagot hamar ilyen draga az a Telefon legalabb alapbol installaljanak ra egy ket dolgot de ha tul Nagy Problema akkor legalabb hagy olvassam el hogy mit lehet kezdeni vele.oriasi bakloves Volt ilyet gyartani