Minden vélemény - LG KG800 Chocolate
V. Adrienn

Ajánlom mindenkinek! ++++++
Előnyök:
Egyszerű, tetszetős, könnyen kezelhető. Már 4 és fél éve használom és még mindig nagyon jól szuperál a telefon és az aksi is. Soha nem volt gondom vele és megint ilyet veszek, mert sajnos a festés már megkopott rajta és a kijelzője is csupa karc.
Hátrányok:
Kicsi a memória és nem bővíthető, csak egy simet tud kezelni : -(
Mobil Mániás Martin:)

tapasztalt01

Langyos Réka

Okos kis telefon ez az LG! Tetszett a kialakítása, a színe, és a gombok nyomáspontja, ezért választottam ezt a kis ékszert. Bár közel sem olyan édes, mint egy csokoládé, mert az elején szokni kell a kezelését. Valamint néha sajnos lefagyogat a szoftvere... Ennek ellenére nagyon szeretem, zenére és fényképezésre szuper, ha mondjuk utazom. Beszélgetni nem sokat használom, ezért jó sokáig is bírja a mobil. Ajánlom azoknak, akiknek fontos az ár-érték arány, és váltani akarnak Nokiáról, mert az LG már elég rég gyárt nőies telefonokat!
Szombati Beáta

Szép telefon, és okos is! Nagyon kellemes a tapintása a gomboknak, könnyen átlátom a menüjét, nem úgy mint a Samsungokét, az LG végre eltalálta a logikusságot... Fényképezni szoktam vele, szépet is csinál, egy gond van vele, hogy telefonon rondán néz ki, csak ha gépre töltöm, akkor látom jól sikerült e. Ami még teccik ezen a mobiltelefonon, hogy elég jól bírja az akkumulátora! 2-3 napig nekem kitart, mondjuk én nem beszélek rajta sokat...
Nelli29

Már lassan 2 éve van csokitelefonom, kedvezményes duplás előfizuban vettük.Sok gondom volt vele, de mégis szeretem.
Már a 4. hónapban szervizelték, a csúszóéritnkezők elszakadtak, a kijelzőfoltosodott. Megcsinálták, de másik 3 hónap után megint szervíz, hasonló bajok, akksi lefeküdt és állandóan kikapcsolt.Ezt is megcsinálták, de az 1 év gari vége előtt 2 héttel már megint elromlott.Megint megcsinálták és azóta nagyjából rendben működik.
Barátom ilyen telefonja 2szer volt szervízben de másodszorra már csak a külső váza maradt.mindent kicseréltek benne :D.
Szeretem, de ha lejár a 2 éves hűség lecserélem azonnal.
Szeretem, de ha lejár a 2 éves hűség lecserélem azonnal.
Horváth judit

Kiterjesztett Garancia