LG KF510 Mobiltelefon

LG - Kialakítás: Szétcsúsztatható, Memória bővíthető: Igen, Operációs rendszer: Nincs, Java: Van, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2.2", Kijelző felbontása: 240 x 320 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Hátlapi kamera felbontása: 3 MPx, Hátlapi kamera maximális felbontása: 2048 x 1536 pixel,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%

4.3 %

17.4 %
Leghasznosabb vélemény
2009.04.14
Az LG-KF510 egy stílusos és divatos mobiltelefon, amely a mindössze 10,9 mm-es "szélességével" kielégíti a keskeny telefonról álmodók igényeit. A keskeny kialakítás ugyanakkor rendkívül erős, a fémkeretnek és az edzett üvegnek köszönhetően. Ez a telefon ugyanis fémvázas, ami nemcsak ellenállóbbá, de szebbé is teszi a készüléket. A vonzó külsejű telefonnak a kezelése is óriási élmény. Az LG fejlett technológiájú érintésvezérelt...
Minden vélemény - LG KF510
Ninac
Még ennyit teló nem bírt ki nálam :)
Előnyök:

Strapabíró, nagyon kis sexy a külseje és elég sokat tud, legalábbis pont eleget. Eddig semmi bajom sem volt vele és már 2éve megvan és nem nagyon kíméltem, egy csomószor leesett, volt hogy a kijelző nekiesett egy éles saroknak és semmi karcolás nem maradt a helyén. Nagyon jól szól a hangszórója és nem recseg be, ha maxon van. Nekem nem akadt azzal gondom, hogy mit hova ment el.

Hátrányok:

Kicsi az alapmemóriája, de ezen könnyen lehet segíteni :) és as fülhallgató, ami 2hét után tönkrement.

lory.cica
ez álmaim telója, nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!! IMÁDOM!!!!
Előnyök:

nagyon jol nézki, és a kedvenc színem. jó felbontású fotot csinál.

Hátrányok:

elég kicsi a memoriája.:(

Szijjártó Fanni
Imádom ezt a telót álmaim telója!:)
Előnyök:

Nagyon tetszik mert piros csúsztathatós és szép!

Hátrányok:

Nincs benne vaku meg ez tud egyátalán videozni?Szentem nem!:(

Blanzs
Nagyon jó a telefon!!!:)
Előnyök:

Rádió mp3 érintőgomb Bluetooth átvitelnél ki lehet lépni,lehet mást csinálni bővithető memória....

Hátrányok:

nekem 2 hónap után ment tönkre az egyik gombja:S

krisztian
nekem van egy ilyen mar harmadszor romlot el az erinto gombjai maga a telo jo szep es a hangja is jol szol de meg bizhatatlan
Előnyök:

vkony szep kepet csinal es a hangja is tiszta

Hátrányok:

erinto gombok

gabi
ilyet szeretnék venni szerintetek megéri?és hol lehet ilyet venni?Borsodban vagy Hevesben?
semmi
nagyon jó, nem tok nélküle élni
Előnyök:

mer hasznos

Hátrányok:

sztem nagyon drága

wityha
énis ilyen telefont akarok venni egy nyíregyházi lány vagyok légyszi mondjátok meg hol lehet venni:) és kb mennyiért:) jó képeket csinál? sok hely van rajta? zenéket lehet tenni rá max 78-at?:) nekem oan telom van ami nem tesz minden zenét csengohangnak:( de ezzel lehet hogy bármilyen nagy a zene csengőhang lehet? zene és kép mániás vagyok írjatok vissza gyorsan..köszönöm:)
bella baby
nem is tudom! ha valaki azt mondja h nagyon jó akkor talán megveszem.karácsonyra kapnék ilyet mert 12éves leszek.1 szép jó és elegáns telefont látok de nem tudom a sony az 1 rossz telefon mert mindenki azt mondja. ez a telefon jóó
Előnyök:

minden ami benne van

Hátrányok:

semmi.kicsit talán gyenge a be/ki kapcsológomb de ki lehet cserélni

Bandika
Mégegyszer nem vennék ilyet!!!
Előnyök:

Jó a kijelző képe, csak ennyi, de ez egyébként tök mindegy, mert úgy sem nézegetem.

Hátrányok:

A második bekapcsolásnál letört a gombja. Azt mondták nem rendeltetésszerűen használtam ezért nincs garancia. Fenéket, egy szar gyenge műanyagból van.
Hangfelvételt SD kártyára csak akkor készít ha kedve van, hiába állítod be elsődleges tárolóként, de csak akkor veszed észre, hogy nem vett fel semmit, amikor vissza akarod játszani, addig úgy csinál, mintha csinálna valamit, pedig nem.
Végül, talán ez a legidegesítőbb, az érintőpad. Na ez aztán igazán szar. Ennél már csak a másik telefonom (LG ARENA KM900) szarabb, ez teljesen érintő képernyős. Bár az is lehet, hogy én választottam rosszul, hiszen ezek szépek, okosak, csak kurva szar kezelni őket.