LG KC910 Renoir Mobiltelefon

LG - Kialakítás: Érintőképernyős, Memória bővíthető: Igen, Operációs rendszer: Nincs, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 3", Kijelző felbontása: 240 x 400 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Fényképező felbontása: 8 MPx, Fényképező max. felbontása: 3264 x 2448, Autofókusz: Van, Beépített vaku:... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - LG KC910 Renoir

1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Összes vélemény

Ildikó
Nekem lassan 2 éve, hogy megvan ez a telefon. Annak idején a fényképezője és a videója miatt vettem meg, hogy mindig kéznél legyen ha a tájat vagy a gyerekeimet akarom fotózni. Nem csalódtam benne. Azóta is tökéletesen működik.
Előnyök:

A fényképezőgéppel még egy méhet is le tudok fényképezni a fűben úgy, hogy a kép szép tiszta legyen, hála a makró beállítási lehetőségnek. A videójával tudok lassított felvételt készíteni mondjuk olyan növényről ami minden este kinyílik, nappal pedig összezáródik. A dolby hanzás miatt a zenehallgatás is élvezet.

Hátrányok:

Nem kimondottan ezzel, de az LG termékekkel az a gond, hogy alkatrészeket csak nagyítóval lehet hozzá találni, a programokról nem is beszélve. Míg a többi telefonmárkák honlapján lehet ingyenesen letölteni cuccokat, az LG honlapján szinte semmi nincs. Se témák, se csengőhangok, se képek stb..:-(

Ádám
Jó ez a mobil nagyon.
Előnyök:

Az a jó benne hogy a lejátssza a jegyzetprogramokat mint például: a PDF,a Microsoft Office összes programját,és még sok mindent.A zene hallgatásnál a Dolby Digital hangzás az nagyon hasznos,ráadásul a filmnézésnél is a margó kicsi,ezért a filmnézés élményét nem rontja el.Ez egy jó telefon hasznos dolgokkal.Aki ezt a mobilt megveszi,az nem bánja meg.Szerintem az az 50.000ft nem sok ezért a mobilért.Nekem is ilyen van ezért ajánlom nagyon sok embernek.

Szoták György
Nagyon jó kis telefon!!
zoltan
én mondom a 8 megapixeles felbontása, xenon vakuja, képstabilizálója és egyéb egyedi jellemzői révén a Renoir képes felvenni a versenyt a kereskedelmi forgalomban kapható digitális fényképezőgépekkel.Nagyon jól mĂ»ködik az érintős képernyője, én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a készülékkel.
Luna
Nagyon jó kis telefon,bár elég bonyolult.Egyetlen hibája,hogy nincs hozzá magyar használati utasítás.Ha esetleg valakinek van,az alábbi címre küldje el nekem légyszi.szluna@citromail.hu
Előnyök:

A 8 megap.tökéletes képet ad.A hangszórójával is nagyon elégedett vagyok.

Bia
Nekem nagyon tetszik érintőképernyős telót szeretnék és ő nyerte el a tetszésem!!

Videók - LG KC910 Renoir

Küldj be te is videót!

LG KC910 Renoir
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.