A billentyűzár feloldása a telefon tetején található /kikapcsoló/ gomb egyszeri megnyomásával a legegyszerűbb!
Hívás fogadása a telefon elején található egyetlen gomb lenyomása!
Minden, úgy ahogy van!
Eddig még nem volt vele semmi problémám.

Nagyon jó a menüje,4 GB-os memóriakártyával is elég gyors.A billentyüzárral nekem is meg szokott gyülni a bajom,de nem vészes.A 3,1 mp-es kamerája nagyon szép képeket készit,kár,hogy nincs benne vaku.
Elönyök: Szép a menüje,nagyon szép képeket készit a kamerája.Jó és elég gyors a neten.
És egy nagyon hasznos tertozéka a napelemes hátlap.
Hátrányok: A billentyü zár egy kicsit nehézkes. A beéptett vakut hiányolom

érintőképernyő!!!
nincs infraport, azt én használnám a számítógéphez, de bluetooth van, az is jó

szép képeket készít,jól kezelhető,sok mindent tud
a névjegyzéket jobban is megoldhatnák mert összevissza vannak a nevek

Elején szerelmes voltam belé,de ahogy romlott úgy ábrándultam ki belőle.
Összeségében ha egy rövid üzemidejű valamit szeretnétek csak tessék.
Mondjuk elég jó képet tud készíteni ha 3 megapixelre állítjuk.És elég aranyosnak tűnő karaktereket lehet a személyekhez állítani.Elég jó hangon szól a hangszórója.
Lehetne vakuja,nagyobb megapixele.
Nem bírja valmi sokáig az aku.
Egyszer elejted és tiszta karc a képernyő.
Ez vonatkozik egy sima híváselutasításra is. Mivel csak egy gombja van és ez hívásfelvételre való. elutasítás esetén először le kell küzdened a billentyűzárat. Az mp3 lejátszóját felejtsd el. Megőszülsz mire feltöltesz rá valamit. Először beletettem egy sima 1G siralmasan lassú, csak a saját programjával töltheted. Feltettem pontosan 100 mp3 számot egy válogatásból. Egyben nem tud ennyit egy könyvtárban kezelni.
egy része a könyvtárban van ahová írni akartam, másik része a zenék menüpont alatt. a két halmaznak létezik elég nagy közös része. Egy másik könyvtárat amit fel akartam tenni sehol nem találom szimplán csak ketyegett a feltöltése néhány órát. Vettem hozzá nagy sebességű memóriakártyát azzal sem jobb.
A menükben oldalt van egy hasáb amit mint a számítógépen tologatni kell ha valami nem fér ki a képernyőn. Pont fordítva mint minden számítógépen. Ha a hasáb legfelül van nem lefelé kell húzni, épp ellenkezőleg. Roppant idegesítő.
mobilhajító versenyen talán jól használható az áramvonalas lapos formája miatt. Víz felett lehet hogy remekül kacsázna. Ezt még nem próbáltam. De közel állok hozzá.
Az összes többi tulajdonsága.
Legfőképp az, hogy megvettem.
A billentyűzár feloldása nekem átlag 2. alkalommal szokott sikerülni. Ha görgetni akarok sokszor ehelyett belép valami menüpontba. Nagyon hiányzik róla a használhatósághoz a néhány elspórolt billentyű. Valahol azt olvastam ez a világ 7. legjobb telefonja. No aki ezt írta az soha nem próbálta ki | fizettek neki ezért. --
A leghasználhatatlanabb telefon amit valaha birtokoltam.
mp3-as lejátszónak katasztrofális.
A fényképezőjét még nem próbáltam.