LG - Kialakítás: Érintőképernyős, Memória bővíthető: Igen, Operációs rendszer: Nincs, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 3", Kijelző felbontása: 240 x 400 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Fényképező felbontása: 3.1 MPx, Fényképező max. felbontása: 2048 x 1536, Autofókusz: Nincs, Beépített vaku:... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - LG GD510

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Kornél
Ez a mobiltelefon a csodák csodája minden meg van benne ami kell !!!! Ajánlom mindenkinek !!!!
Előnyök:

Böszmén jól néz ki és hihetetlenül kézre való !!!!

Hátrányok:

Semmi hülyeség az egész ezzel a probléma dologgal !!! Semmi probléma vele!!!!

Gicus75
Nekem egy éve van ilyen telóm, és imádom!
A billentyűzár feloldása a telefon tetején található /kikapcsoló/ gomb egyszeri megnyomásával a legegyszerűbb!
Hívás fogadása a telefon elején található egyetlen gomb lenyomása!
Előnyök:

Minden, úgy ahogy van!

Hátrányok:

Eddig még nem volt vele semmi problémám.

Niki
én most nézegetem ezt a telefont , de így nagyon tetszik, nem tudom melyik a jobb a fekete vagy az ezüst? most olvastam ,és egy két roszat is hallok erröl a telórol ami kissé megrémítet , tanácsokat kérnék olyanoktól akiknek van ilyen telója ! én a régi telómból venném ki a memóriakártyát és a sim kártyát is az ebbe jó lesz?

Berkoka
Szerintem egy nagyon jó telefon.
Nagyon jó a menüje,4 GB-os memóriakártyával is elég gyors.A billentyüzárral nekem is meg szokott gyülni a bajom,de nem vészes.A 3,1 mp-es kamerája nagyon szép képeket készit,kár,hogy nincs benne vaku.
Előnyök:

Elönyök: Szép a menüje,nagyon szép képeket készit a kamerája.Jó és elég gyors a neten.
És egy nagyon hasznos tertozéka a napelemes hátlap.

Hátrányok:

Hátrányok: A billentyü zár egy kicsit nehézkes. A beéptett vakut hiányolom

bIZTOS
Nekem még nincs mobiltelefonom de hamarosan lesz.. :) És már kinéztem,hogy milyet..:) És biztos ezt a fajta telefont fogom meg venni..:)
Előnyök:

Minden

Hátrányok:

Nincs wifi

Betty
Nagyon szeretem...sőt imádom! Nagyon szép a menüje, könnyű kezelni, szép, elegáns formájú..egyszerűen isteni.
Előnyök:

Érintőképernyő, könnyű kezelhetőség, elegáns forma..csodálatos :):P

Hátrányok:

Kevés a beépített memória...

Kispiros
két napja van nálam, de nem cserélném el semmi pénzért. Egyszerűen imádom, hogy érintőképernyős, sokkal jobban kézreáll, mint a gombos telefonok. A kamerája egész jó, a felbontására meg nem lehet panasz. Vaku jó lenne.
Előnyök:

érintőképernyő!!!

Hátrányok:

nincs infraport, azt én használnám a számítógéphez, de bluetooth van, az is jó

lacika
nekem nagyon tetszik ez a telefon csak amikor hívnak akkor 10x kell megnyomnom az érintő kijelzőt ahhoz,hogy feltudjam venni.
Előnyök:

szép képeket készít,jól kezelhető,sok mindent tud

Hátrányok:

a névjegyzéket jobban is megoldhatnák mert összevissza vannak a nevek

Valaki
Nekem 1 éve van ilyenem.Cuki meg minden de marhagyorsan bekrepál....Egy ideig semmi gond sem lesz vele mindenkit megnyugtatok de ha eléri kb. a 7 hónapos kort kezdődnek a bajok.3 kép készítése után lemerült teljesen.Szóval eléggé béna az akuja.Lefagy egy nap többször.Elmegy a hang stb.
Elején szerelmes voltam belé,de ahogy romlott úgy ábrándultam ki belőle.
Összeségében ha egy rövid üzemidejű valamit szeretnétek csak tessék.
Előnyök:

Mondjuk elég jó képet tud készíteni ha 3 megapixelre állítjuk.És elég aranyosnak tűnő karaktereket lehet a személyekhez állítani.Elég jó hangon szól a hangszórója.

Hátrányok:

Lehetne vakuja,nagyobb megapixele.
Nem bírja valmi sokáig az aku.
Egyszer elejted és tiszta karc a képernyő.

san
Borzalmas. 14 gombnyomás alatt nem úszható meg egy telefonszám kikeresése. Utcán napon használhatatlan. Ha olyan számot hívsz aminél menüből további számok beütése szükséges kösd fel a gatyádat, hogy ez 5*-re sikerüljön.
Ez vonatkozik egy sima híváselutasításra is. Mivel csak egy gombja van és ez hívásfelvételre való. elutasítás esetén először le kell küzdened a billentyűzárat. Az mp3 lejátszóját felejtsd el. Megőszülsz mire feltöltesz rá valamit. Először beletettem egy sima 1G siralmasan lassú, csak a saját programjával töltheted. Feltettem pontosan 100 mp3 számot egy válogatásból. Egyben nem tud ennyit egy könyvtárban kezelni.
egy része a könyvtárban van ahová írni akartam, másik része a zenék menüpont alatt. a két halmaznak létezik elég nagy közös része. Egy másik könyvtárat amit fel akartam tenni sehol nem találom szimplán csak ketyegett a feltöltése néhány órát. Vettem hozzá nagy sebességű memóriakártyát azzal sem jobb.
A menükben oldalt van egy hasáb amit mint a számítógépen tologatni kell ha valami nem fér ki a képernyőn. Pont fordítva mint minden számítógépen. Ha a hasáb legfelül van nem lefelé kell húzni, épp ellenkezőleg. Roppant idegesítő.
Előnyök:

mobilhajító versenyen talán jól használható az áramvonalas lapos formája miatt. Víz felett lehet hogy remekül kacsázna. Ezt még nem próbáltam. De közel állok hozzá.

Hátrányok:

Az összes többi tulajdonsága.
Legfőképp az, hogy megvettem.
A billentyűzár feloldása nekem átlag 2. alkalommal szokott sikerülni. Ha görgetni akarok sokszor ehelyett belép valami menüpontba. Nagyon hiányzik róla a használhatósághoz a néhány elspórolt billentyű. Valahol azt olvastam ez a világ 7. legjobb telefonja. No aki ezt írta az soha nem próbálta ki | fizettek neki ezért. --
A leghasználhatatlanabb telefon amit valaha birtokoltam.
mp3-as lejátszónak katasztrofális.
A fényképezőjét még nem próbáltam.

Videók - LG GD510

Küldj be te is videót!

LG GD510
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.