Kialakítás: Érintőképernyős, Processzor típusa: SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon MSM8255, GPU: Adreno 205, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 1024 Mhz, RAM: 768 MB, Belső memória: 1100 MB, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 32 GB), Operációs rendszer: Android, Java: Van, Előre telepített... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%

20.6 %
Leghasznosabb vélemény
2012.04.12
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Pont megfelelő kijelzőméret, sok RAM, megfelelő sebességű processzor, Android operációs rendszer, kiváló dizájn és márkanév.

Előnyök:

Pont megfelelő kijelzőméret, sok RAM, megfelelő sebességű pro...

Hátrányok:

Hát én még nem sokat találtam :)

Minden vélemény - HTC Desire S
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu

Előnyök:

Hátrányok:

Hát én még nem sokat találtam :)

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Olyan okos telefont kerestem ami könnyen kezelhető, jól összerakott és megfelelő teljesítményt nyújt.

Előnyök:

Beváltotta a hozzá fűzött reményeket, könnyen kezelhető, jól kihasználható.

Hátrányok:

Nem lehetett egyszerre a menüt magyarra állítani, néhány felesleges alkalmazást nem lehet eltávolítani.

Vona Ádám
Szép,korrekt, okos telefon! NEM KELL több ennél! Maximálisan meg vagyok vele elégedve!
Előnyök:

Szép, formatervezett, gyors, fémházas, gyönyörű képeket csinál, HD videókat!

Hátrányok:

A GPS picit gyenge. A kocsiban, ha nem az ablakban van, elveszti a jelet.

A termék vásárlója
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

HTC DS a terméket itt vásárolta: vip-phone.hu

Megfelelő ár-érték arány.

Előnyök:

Magas színvonalú kivitelezés, alumínium ház, kategóriájának megfelelő szolgáltatási szint.

Hátrányok:

Viszonylag kis teljesítményű akkumulátor miatt kétnaponta töltést igényel.

Nguyen Tran Martin a terméket itt vásárolta: gsmhome.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

szép forma, erős proci, korrekt ár

Előnyök:

megbizható, gyors, bármit eltudok vele intézni és komolyabb játékokkal is tudok játszani, gyönyörü képet csinál,sokszor hasznos az elülső kamera

Hátrányok:

nincs hátránya.

xy12345
szerintem ez egy nagyon jó telefon nem tudom mi bajuk a gps-el és a wi-fivel nekem tökéletesen működik böngészési sebességben meg leverte az iphone 4-et ráadásul szerintem még jobb is nála
Előnyök:

a böngészési sebesség, gyors, a desing

Hátrányok:

akku hamar lemerül

Borati
4 hónapja használom.Globálisan elégedett vagyok vele.Nem rootoltam minden gyári.Néha zavar a túl érzékeny kijelző máskor meg optimálisan hasznos.
Előnyök:

Gyors proci,kíváló Market,kitűnő wifi/Bt és gyors adattkapcsolat.Jó kamera és médiahasználat.
Linuxosan személyre szabható.

Hátrányok:

Nincs exponáló gomb,Nem tetszik a gyenge ill. átlagos hangminőség és a hamar lemerülő akku.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: gsmhome.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Androidos HTC okostelefon legyen. A HTC magas minőséget képvisel, a Sense felület pedig tökéletes

Előnyök:

Gyors, szép, okos

Hátrányok:

2 naponta tölteni kell

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: gsmhome.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Jó minőség, kezelhetőség, kezelőfelület.

Előnyök:

Jól kezelhető, jó minőségű uni-body ház, bár az alsó eltávolítható részt néha recsegésre lehet bírni. Jó hangminőség beszélgetés közben.

Hátrányok:

Néha lefagy (bár ez más Androidnál is előfordul), térerő lehetne stabilabb, bekapcsológomb sokszor nem reagál a hosszú nyomva tartásra, így gyakorlatilag nem lehet kikapcsolni/újraindítani a telefont, de a képernyőt lehet zárni-nyitni.