Blackberry Curve 9300 Mobiltelefon

Kialakítás: Klasszikus, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 624 Mhz, RAM: 256 MB, Belső memória: 130 MB, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 32 GB), Operációs rendszer: Blackberry OS, Java: Van, Előre telepített szoftverek: BlackBerry App World, BlackBerry Messenger, Documents To Go,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Blackberry Curve 9300
eszter
nagyon jo, hasznos telefon azok számára akik értenek hozzá és sokat kell e-mailezniük vagy üzengetniük.
Valkócz Máté
A termék használtan lett vásárolva 20 ezer forintos áron, ehhez viszonítva, valószinűleg hasonlit ahhoz a minőséghez, amit egy új készűlék kínál. Az árával meg lehet barátkozni. Kialakítása is stílusos. Összegezve a jó és a rosz tulajdonsáagit a telefon pozítív értékrendű. Nem hiába a minőségét is őrzi. Mindenkínek tudom ajánlni, aki böngészni, esetleg munkaűgyeket, vagy SMS-ezni esetleg még olvasni szeretne a telefonálás mellett készülékén.
Előnyök:

Ár/érték arány. Qwerti billenyűzet. Viszonylag erős processzor. Szép kijelző. Megvettem és szerintem bevált. Nagyon akadásmentes és nagyon szépen játsza le a videókat. A böngészés is elég gyors. Meglepődtem, amikor feltünt, hogy egyszerre akár 7-8 programot is futtathatok, akadásmentesen... Ennek lehet az érintésérzékeny középső gomb is az oka.Jó a fogása. Eszméletlen gyorsan tudsz rajta gépelni és megvan a gombok nyomáspontja is.

Hátrányok:

Gyenge kamer, ezzel is visonylag jól fényképez. Könnyen koszosodik a képernyő.

Eva Bukovszky a terméket itt vásárolta: gsmhome.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

megtetszett

Előnyök:

végül nem ezt a terméket vettem meg, hanem egy blackberry curve 8520-ast, azzal meg vagyok elégedve

Hátrányok:

a termékkel elégedett vagyok, a bolttal kevésbé.
Október elején rendeltem meg a 9300-t. Egy hölgy fel is hívott, megbeszéltük, hogy csak a hónap végén tudok érte menni, illetve az árban (54900 Ft). Amikor elmentem, hogy átvegyem a telefont, közölték velem, hogy 5ezer Ft-tal kerül. Erről engem senki nem értesített, emiatt fölöslegesen töltöttem el az időmet Budapestre való beutazással.