Apple iPhone 4 32GB Mobiltelefon

iPhone - Apple - Kialakítás: Érintőképernyős, Processzor típusa: SoC/CPU: Apple A4, GPU: PowerVR SGX 535, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 1024 Mhz, RAM: 512 MB, Belső memória: 32768 MB, Memória bővíthető: Nem, Operációs rendszer: iPhone OS, Java: Nincs, Előre telepített szoftverek: iBook, iTunes, Kijelzők száma: 1, Kijelző... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%

0 %

16.7 %
Leghasznosabb vélemény
2012.03.31
A legjobb telefon ami valaha a kezemben volt.Az iphone egy külön kategória a mobilok közt.Gyors, egyszerű kezelés.
Minden vélemény - Apple iPhone 4 32GB
szabolcs
Szabó János
Nekem nem a legjobb választásom volt.
Előnyök:

Gyors internet nagy kijelző.

Hátrányok:

Nehéz kezelni bár lehet,hogy csak azértert nem szoktam hozzá de nembántam a cserét.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: vip-phone.hu

Apple iPhone 3GS

Előnyök:

Apple

Hátrányok:

magyarítás hiánya az iTunes-on

Erika
nagyon szép és jó csak a mai élet viszonyokhoz képest nagyon drágának találom, az emberek többsége nemigazán tudja értékelni.
Szász Ágnes
A legolcsóbb készüléket árusító céget egyik megadott számon sem lehet elérni.
Mike Butler
ez a telefon a világ eddigi legjob telefonja ami járt a kezembe
Előnyök:

nem fagy le és semmi probléma nincs vele ,amit én vettem sőt nagyon jol müködik ,ajánlom mindenkinek

Hátrányok:

mindenben megvagyok elégedve vele,ha valaki stift (hamisitványt) vásárol utánna nesírjon h ha beleviszi a kamerába lefagy -_-

ha
Te Android mániás. Lehet hogy a tied nem vált be de másoknak igen. Ha szerinted ennyire roszz add nekem :)
Előnyök:

minden

Hátrányok:

drága...

szalai_anti
:O| legjobb telloooo | •
youh
okos kis készülék :D
Becenév
A sajátom nem vált be. Állandóan lefagy a rendszer. Ha a kamerát bekapcsolom rögtön lefagy.U.az a jelenség mint egy rossz számítógépnél. Újra indítással rendbe jön. De meguntam az állandó újra indításokat! Szívesen lecserélném egy más márkájú és megbízhatóbb okos telefonra.
Előnyök:

Nem ajánlom, mert befürödtem vele.

Hátrányok:

Ez a termék semmivel sem nyújt többet, legfeljebb bosszúságból, de lehet hogy csak én jártam így, és másoknak sokkal kedvezőbb tapasztalatai vannak! Azért vettem, mert tetszetős és még nincs mindenkinek.