Összes vélemény
Chriss 22

A poén az egészben, hogy gusztustalanul drága itthon! Nem értem hogy van pofájuk elkérni az embereknek enynit érte! Le a kalappal előtte és minden tiszteletem az iPhone-é és van nekem is! Nem is cserélném másra csak 4G-re, de kint Amerikában a Walmartban jelenleg 100$ gyári függetlenül....! Azt hiszem ezzel mindent elmondtam!
Előnyök:
Minden!
Hátrányok:
Nincs!
Lamourboy

Nokia N95 (S60 symbian) felhasználó vagyok, de van mellette egy Ipod Touch-om (ugyanaz a szoftvere, mint az Iphone-nak), tehát van viszonyítási alapom a márkák terén. Röviden a lényeg: hardware-sen vannak sokkal jobb telefonok az Iphone-nál, mint pl. fényképező, videófelvevő, rádió, stb. De szoftveresen az Apple viszi és fogja vinni a pálmát még egy jó darabig. Felhasználóbarát, szép kidolgozás és ami a legfontosabb a szoftvertámogatás. Ami azt jelenti, hogy mivel nyílt op.rendszert használ az Apple, elképzelhetetlenül sok alkalmazást lehet akár legálisan, akár illegálisan feltenni a telefonra. GPS, játékok, irodai eszközök és megannyi más. És a konklúzió: aki hangsúlyozottan egy telefont a hardware-s tudása miatt vesz meg, az maradjon a Nokiánál, Sony Ericsson, HTC, stb.-nél! Aki a multimédiáért és a milliónyi -folyamatosan bővülő - alkalmazásért epedezik, annak ajánlom az Iphone-t!
Előnyök:
Szinte minden elképzelt alkalmazás elérhető rá, akár ingyen is. Disegn-os.
Hátrányok:
Rövid akku idő, kis felbontású kamera vaku nélkül. Nevetségesen drága a környező országokhoz képest.
C

Jelenleg a legjobb telefon ami kapható, mivel használható és amit tud, azt biztosan és mindig tudja. Specifikáció terén vannak jobbak, de sebességben és kijelző-érzékenységben még nem találkoztam hasonlóval (volt a kezemben Legend, HD2, N900 stb...). Nem szeretném feleslegesen tépni a számat, aki nem mazohista és volt már a kezében 3GS az tudja miről beszélek, a nokiások meg ezt nem érthetik...
Előnyök:
-Tökéletes méret
-Kijelző minőség és érzékenység
-iPod
-App Store (150 000 app jelenleg hivatalosan)
-Support (OS ill. programok)
-Használható qwerty
-Safari
-Sebesség
-Bika hardver
-Felhasználói élmény
-Satöbbi...;)
Hátrányok:
-Reped a fehér hátlap (T-mobile garanciálisan vállalja a cserét egy új telefonra)
Jottó

Krisztián