Leghasznosabb vélemény
2009.03.19
Szerintem az iphone 3g méltán az egyik legjobb érintőképernyős mobiltelefon most a piacon. Aki hype-nak tartja, az próbálja ki két napig az iphone-t, és ha azután sem jött be, akkor oké.
Előnyök
design - OK, a szokásos apple elvárások, hype megvoltak
menürendszer - abszolút intuitív, közelébe se kell menni a használati utasításnak
videó nézegetéshez kiváló - maximum pda videónézős élmény, több nem is kell
rengeteg letölthető ...
Minden vélemény - Apple iPhone 3G 8GB
Tóth Gyula
a terméket itt vásárolta: vip-phone.hu

andras

most vettem a legjobb telom eddig pedig vol egy jó par
Előnyök:
megbizható könnyü kezelhetöség anyagminöség
Hátrányok:
mondjuk nem értem miért van az az iphonnal hogy nem lehet bluetoothon küldeni dolgokat.es meg az a baj hogy nem ugy van mint az androidoknal a marketon hogy csak regisztrálsz és kész hanem az App Storera kell a bankártya számod.és ha nincs?mint pl nekem?amugy tök jó telóó
BMXKing

Pixi

Nekem kb 1 éve van iPhone-om, de nekem nem jött be. Nagyon hiányolom belőle a Bluetooth-t (mármint az azon keresztüli küldést, fogadást); és hogy iTunes-on keresztül lehet csak rárakni zenéket, videókat. Ami pedig a gyorsaságát illeti, már találkoztam jobbal is.
joomoni

Fidel
A legtöbben a iPhone pozitív tulajdonságait emelték ki (mert azok bőven vannak) így az általam tapasztalt legfőbb hiányosságokról írok.
-Az Apple-től megszokott Itunes-függőség: el lehet felejteni a más készülékeknél ismert drag&drop szabadságot, a kis drága csak az iTunes-zal hajlandó szóbaállni
-A 2 megapixeles kamera - hát - nem érdemes túlragozni, béna:)
-Világjáró túrázóknak nem túl ideális a készülék, mert az akkut az "energiazabáló" alkalmazások gyorsan lemerítik.
-A szokásos Apple-sznobság mellékhatásai:) (pl. csengőhangot nem lehet egyszerűen rárakni és csengőhangnak használni, előtte iTunes-ról le kell tölteni)
-Ahogy az egyik kritikusa írta: "Az Apple volt az első, aki piacra dobott egy 500$-os nem programozható PDA-t". Ez igaz: az ebben az árszegmensben mozgó PDA-k mind rendelkeznek olyan funkciókkal ezen a téren (Java,Flash) amivel a iPhone nem)
-Telefonként még meglehetősen gyenge: túl halk, a hangminősége se túl jó...
-az árához képest. Ez az egyik legjelentősebb negatívum:)
-A 2 megapixeles kamera - hát - nem érdemes túlragozni, béna:)
-Telefonként még meglehetősen gyenge: túl halk, a hangminősége se túl jó...
-az árához képest. Ez az egyik legjelentősebb negatívum:)
Bazsa
iPhone 4ever!
Az iPhone nagyságát jelöli, hogy az egész mobil piacot megváltoztatta, ma már ennek hála szinte minden PDA, okos telefon érintőképernyővel jön ki, és a tudáson kívül a kezelhetőségre is ráhajtottak, mert tagadhatatlan hogy az iPhone előtt elég bonyolultan használható rendszerű mobilok voltak, ma meg cél az egyszerűség. Hiába az a néhány hiányosság, hogy jailbreak nélkül elég korlátozott, és azzal sem használható pl. adathordozónak, csak mindenféle segédprogrammal, de mindenképpen egy remek mobil. Az ára elég magas, de ez sajnos jellemző minden almás terméknél.
imikop
Mindenekelőtt hangsúlyoznám, hogy ez nem egy telefon...ez egy APPLE IPHONE. Egy igazi szimbólum, egy kütyü melyet minden emberpéldánynak magánál kellene tartani a létfenntartás érdekében egy tökéletesebb és kevésbé Windowsgondolkodású világban. Ki-ki találja ki előbb, hogy mire is van igazából szüksége. Akinek a kamera fontos, szereti a megszokott gondolkodásmódot, a hálózatfüggőséget, az mmsezés annak nem ez lesz az ideális választás, hisz ki sem fogja tudni használni. De aki nyitott a lehetőségekre, szereti a megbízhatóságot, esetleg "almafan" az tudni fogja hogy számára csak egy választás maradt. Ez pedig az IPhone...
Ádáz
Eszébe ne jusson senkinek másmilyen telefont venni :-)) Szerintem még évekig nem fog tudni semelyik gyártó az Apple nyomába sem érni az utánzataikkal, mert ez annyira ki van találva, annyira össze van rakva, hogy még mindig elképedek néha olyasmin, amit nem vettem észre rajta, pedig már egy éve használom... Ha csak a grafikáját és a gyorsaságát nézzük, elképesztő, hogy milyen gyönyörű játékok képesek úgy "szaladni rajta", hogy sosem gondolnád. Pedig egy telefon... Aki ős-Amiga vagy DOS-játék rajongó, az pedig sikítani fog, ha meglátja hogy megy a Pinball Dreams, vagy ScummVM alatt pl. a Gobliiins...