Apple iPhone 3G 16GB Mobiltelefon

iPhone - Apple - Kialakítás: Érintőképernyős, Memória bővíthető: Nem, Belső memória: 16384 MB, Operációs rendszer: iPhone OS, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 412 Mhz, RAM: 128 MB, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 3.5", Kijelző felbontása: 320 x 480 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Fényképező... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Apple iPhone 3G 16GB

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Szabo Miklos
Nagyon jo keszulek lassan 2 eve hasznalom, ajanlom mindenkinek.
imikop
Mindenekelőtt hangsúlyoznám, hogy ez nem egy telefon...ez egy APPLE IPHONE. Egy igazi szimbólum, egy kütyü melyet minden emberpéldánynak magánál kellene tartani a létfenntartás érdekében egy tökéletesebb és kevésbé Windowsgondolkodású világban. Ki-ki találja ki előbb, hogy mire is van igazából szüksége. Akinek a kamera fontos, szereti a megszokott gondolkodásmódot, a hálózatfüggőséget, az mmsezés annak nem ez lesz az ideális választás, hisz ki sem fogja tudni használni. De aki nyitott a lehetőségekre, szereti a megbízhatóságot, esetleg "almafan" az tudni fogja hogy számára csak egy választás maradt. Ez pedig az IPhone...
Johnny
Lassan 3 hónapja vanegy 3G 16GB-s mobilom. A véleményem megoszló. Az internetes része, a hozzá található alkalmazások fantasztikusak. A telefonálás nehézkes bizonyos szempontból. Az érintő képernyőt rendszeresen kell törölni tisztogatni. Sajnos egyszerre nem lehet telefonálni és alkalmazást is futtatni. Egyébként nagyon megszerettem, csak át kellett álni a "Nokiás" gondolkodásmódról.
terbe ákos
végre egy igazán inteligens és gyönyörű telefon
farkas pál
naon jo telefon nekem is ilyen lesz és sok ismerösömnek ilyen van és azt mondják h strapa telo
Capee
Nekem is van Iphone 3g-m és nagyon jónak tarton vegyetek ti is.
Eja
nagyon jó termék:D
geroffy
Hát ugyan olyan jo mind a 8 Gb iPhone csak nagyobb a tárhelye. Ebbe az a jó hogy mikor van egy rakás kép vagy mp3-om akkor még mindig van hely az iPhon-on. Nekem nagyon tetszik ez a kiadás és remálem hogy még bövitik a rendszert mert volna igény rá.
D.Anti
Én most vároltam,egy iPhone 3G-t. Azt kell mondjam, hogy kicsit csalódtam. Én úgy érzem, nem ad annyi szabadságot, mint kellene. Egyenlőre, még nem tudom, hogy lehet rá pl mp3 -at tölteni, és videót. a kamera nagyon gyenge. GPS az nem gps hanem csak eGPS, azaz a google mapen látod, merre mész.De egészében azért nem rossz teló, de azért amennyire az egekbe magasztalják az Applet, ennél jobbat vártam. ;)
lol
Bár én a kisebb telefonokat szeretem, rengeteg barátom (plusz a munkatársaim fele) ezzel a csodával büszkélkedik. Tagadhatatlan, hogy gyönyörű képeket csinál, hatalmas a kijelzője, abszolút használható szörfölésre is, gyors, okos, szerintem egyetlen versenytársa sem veheti fel vele a versenyt. Csak ezt ajánlom, ha érintőképernyős mobil mellett szeretne dönteni valaki, azaz nem zavarja az sem, hogy ujjlenyomatok ezrei fogják ékesíteni a gyönyörű kijelzőjét :)

Videók - Apple iPhone 3G 16GB