Sony - Hifi típusa: Mini hifi, Teljesítmény: 180 W, CD lejátszás: Van, CD lejátszó kapacitása: 1 lemez, DVD lejátszás: Nincs, RDS: Van, Tárolható csatornák száma: 30, Tuner: Van, Scart csatlakozó: Nincs, AUX bemenet: Van, USB port: Van, Szélesség: 21 cm, Magasság: 31.2 cm, Mélység: 37.5 cm, Hangsugárzó szélessége: 20 cm,... Tovább
Minden vélemény - Sony MHC-EX600
driver
jó de mégis rossz
Előnyök:

nagyot durran

Hátrányok:

Több ideig nem használat során viszont usbről nem játszik le semmit cdről játszik hang nélkül. Csak a rádió szól! !! !! Elszáll az agya! ! TIPP? ?? ??

tomi
Amugy elég teszetős mini hifiről van szó csak az árát sokalom ehez a termékhez több extra funkciót is épithetek bele vólna, én csalódtam benne. Kb már 3-4 hónapja vásároltam a terméket.
Előnyök:

Tetszetős kis helyen elfér jól nézki mp3 usb csatlakozás, ,rds radió , könnyü. Kis méretű hangfalak.

Hátrányok:

Viszont az árát sokalom én fervillben vettem 45000ft-ért, ilyen termékben nemtudom milehet a drága hiányolom a 3 cd-részt mert ez a termék 1 cd-és és elég gyakran kell a cd-ket cserélni, kazetta rész hiánya, elöl van az aux csatlakozó nekem egy kicsit bosszantó. A cd-ket néha válogatja, 50+50w enyi pénzért lehetne egy kicsit több W szám, rds rádión csak az állomásnevét irja ki. Na és hangfalak 2 hangutas nem szól tisztán, kevés a mélyhang.

Pé terminátor
Ennyi pénzért, ilyen átveréssel legyártani sem engedtem volna, de kutyát hajigálni jó.
Én nagyot csalódtam benne.
Előnyök:

Jó azoknak, akiknek a design, és a szépség fontos, a hangzás nem.

Hátrányok:

Egyszerűen szutyok. Ahhoz képest, amit tud, nagyon drága.
Ha van egy használt számítógépem, amint tudok zenét hallgatni, akkor veszek hozzá egy sal 20active hangfalpárt, mely a mall. hu-n potom 24 ezer forint.
A hab a tortán: 150w. És tényleg annyi, 20cm mélynyomó, 11 cm közép, mylar dóm.
Állítható magas mély hang ráadásul mikrofont is lehet csatlakoztatni.
A mélyekról csak annyit, olyan mintha 20 elefánt szaladgálna a szobában.
A szomszédok nem szeretik.

Tamás
Elég jó kis minihifi könnyen kezelhető, praktikus, érdekes dolog viszont hogy van neki a hütésnek ventilátorja, viszont az árát én egy kicsit sokalom ami 45000ft.
Előnyök:

Jól nézki, usb, távirányitós, kis helyen elfér, mp3.

Hátrányok:

Nincs kazettalejátszás, kevés a wat szám, rds-eon hiánya, 1 cd-s, elöl van az aux bemenet, az előlapon a hangerőszabályozó gomb nagy, lehet volna egy kicsit kisebb, könnyen kopik a felirat, kevés a mély hang.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: pcland.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

jól néz ki

Előnyök:

csak pozitív

Hátrányok:

nincs

Taba Csaba a terméket itt vásárolta: electropark.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

CD/MP3-lemez lejátszása, USB-eszközről történő lejátszás,
Teljesítmény: 180 W !!! Nagy teremben 20-30 gyermek néptáncoktatásához vásároltuk.

Előnyök:

CD/MP3-lemez lejátszása, USB-eszközről történő lejátszás

Hátrányok:

Kimenő teljesítmény: 50 + 50 W