grill, crisp, légbefújás funkciók
15 évig használtam Whirlpool márkájú, hasonló paraméterekkel rendelkező mikrót, azonban vagy 2 éve a felső grill kiégett. A többi ugyan úgy működött, de hiányoltuk a gyors pizza sütés, grill-csirke készítés lehetőségét. Szétnéztünk a piacon és úgy láttuk, hogy csak ez a márka tudja nyújtani a megszokott funkciókat. A régi mikró még továbbra is működésképes, ezért abban reménykedünk, hogy a márka ezúttal is 15 évet simán kibír.
Helyigényes, mert nagy.

standard mikrohullám és grill funkciók mellett, a crisp és légkeringtetéses sütés funkció
Helytakarékos, hagyományos sütőt is helyettesíti, crisp funkcióval 10 percen belül pizzasütés stb
Kicsit hangos a mikro

A Whirlpoolnak egy újabb kombi mikróját kerestem, mert egy régebbi típus helyett vettem ezt ajándékba. A nagy méret és sok funkció fontos volt.
Nagyon nagy belülről, nagy a forgótányér, és igényes a külseje is. Sok kiegészítő van hozzá, grillező, pároló edények.
Az időbeállító/fokozatállító forgatógomb kicsit gagyinak tűnik. Tekerésnél tartok tőle, hogy a kezemben marad, és mintha nem forogna elég finoman. Az előző verziónál ez sokkal jobb volt.