Samsung GW71B Mikrohullámú sütő

Samsung - Kialakítás: Szabadonálló, Sütő bevonata: Epoxy, Űrtartalom: 20 liter, Inverteres mikrohullámú sütő: Nem, Vezérlés: Mechanikus, Grill funkció: Van, Crisp funkció: Nincs, Hőlégkeverés: Nincs, Gyermekzár: Nincs, Mikrohullám teljesítmény: 750 W, Grill-teljesítmény: 950 W, Teljesítmény fokozatok száma: 10, Szélesség: 489... Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Samsung GW71B
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

teljesítmény, ár, méret

Előnyök:

a leírás szerint működik

Hátrányok:

nincs

Schmidt Borbála a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Egyszerűen kezelhető, általam ismert márka, előre kiválaszthattam. Néhány perc alatt kifizettem, megkaptam, hazavihettem.

Előnyök:

Valamilyen új megoldás következtében egyenletesebben melegíti az ételeket, könnyen tisztítható, grillezni is lehet vele. Egyszerű formájú, általam feleslegesnek tartott óra, időzítő, kijelző stb. nincs rajta.

Hátrányok:

Nem hiányzik róla semmi, ha hiányozna, másikat kerestem volna.

annemarie a terméket itt vásárolta: ematrix.hu

A régi készülékem tönkrement és annak helyettesítésére kerestem készüléket, közel azonos paraméterekkel.

Előnyök:

A hármas mikrohullám eloszlás, amely egyenletesebben melegít és a kvarc grill.

Hátrányok:

Egyenlőre nem tudok ilyenről, mivel csak a régi készüléken megszokott funkciókat használom.