Western Digital Elements 1.5TB USB WDBAAU0015HBK Merevlemez

Belső/Külső: Külső merevlemez, Kapacitás: 1500 GB, Fordulatszám: 7200 rpm, Cache mérete: 8 MB, Maximális adatátviteli sebesség: 480 Mbit/s, SSD meghajtó: Nem, Notebook merevlemez: Nem, USB 3.0: Nincs, USB 2.0: Van, Firewire: Nincs, eSata: Nincs, Thunderbolt: Nincs, Szélesség: 124.6 mm, Magasság: 36.1 mm, Mélység: 204 mm, Súly:... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Western Digital Elements 1.5TB USB WDBAAU0015HBK
Makrai Ádám
Sziasztok! Nekem, alig 1 év után tönkrement! (Egyszer csak nem olvasta semmi.) Sok helyreállító programmal próbálkoztam, eredmény nélkül. (1000 fölött volt a hibás szektorok száma) Nagyon sok adatom elveszett miatta. :( Soha többet WD-t!!!
golem a terméket itt vásárolta: bluechip.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

ÁRA és a teljesítménye

Előnyök:

mindenfajta formátumú fájlokkal tudok dolgozni, illetve gond nélkül fogadja a játékokat is

Hátrányok:

??

Sulyok Péter
Sziasztok, én vásároltam 1 ilyen USB merevlemezt, és sajnos tele van szektor hibával 60 napos, és a hőmérséklete is 55-58 celsius között van 20 celsius fokos szobában nem lehet olvasni nagy részét ,sok adatveszteségem történt. Régebben vettem 1 usb hdd keretet és az 500 gb samsung amire 3 év gari van szépen dolgozik benne.