Samsung 500GB 16MB 7200rpm SATA2 HD501LJ Merevlemez

Samsung - Belső/Külső: Belső merevlemez, Kapacitás: 500 GB, Fordulatszám: 7200 rpm, Cache mérete: 16 MB, Maximális adatátviteli sebesség: 3 Gbit/s, SSD meghajtó: Nem, Notebook merevlemez: Nem, SATA: Nincs, SATA2: Van, SATA3: Nincs, IDE: Nincs, EIDE: Nincs, SCSI: Nincs, SAS: Nincs, PCI-E: Nincs, Fibre channel: Nincs, Szélesség: 101.6 mm,... Tovább

Vélemények - Samsung 500GB 16MB 7200rpm SATA2 HD501LJ

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

ferapi
Nekem már van a gépemben egy SAMSUNG winchester 200gb-os és eddig semmi gond nem volt vele. Már 3 éve pörög naponta több órát.
Gondolkodom,hogy megint SAMSUNG termék lesz a választásom mégpedig egy 500 Gb-os.
Előnyök:

valóban megbízható és hibátlan minőség

Hátrányok:

még nem tapasztaltam hátrányt

varjutattoo
a samsung nagyon jo márka!nem csk a vinyokban ,de ezt azt hiszem sokan tudják.adnak a minöségre.nekem sok cuccom samsung és ez is biztos hogy jo és az ára is.
Dudás Tamás
Elég jó vétel volt ez a Samsung winchester. Halk, szinte nem melegszik, és nekem bőven elegendő az 500 gigabájt, legalábbis jó sokáig nem lesz nagyobbra szükségem, hacsak fel nem találnak valami nagyméretű formátumot, amiből kitölteném a lemezt, mondjuk film kategóriában. Nekem 20 megabájttal másol egyik partícióról a másikra, így viszonylag gyors is. Ajánlom mindenkinek, mert nem drága, nagy méretű és jó!
Baricz Levente
Nagyon jól eltalálta a Samsung ez a modellt. A munkahelyemen ilyen van és még soha nem volt gond vele. Legalábbis mióta ott vagyok az óta semmi gond nem volt. Egy pár más márka elromlott de a Samsungal gond nincs. Ajánlom mindenkinek mert ennyi pénzért megéri.
Fortissimo
Hátrányok:

A 2 db, 500 GB-os, HD501LJ típusú, RAID-be fűzött, csíkozott 1TB kötetem, ami majdnem tele is volt, pár napja megsemmisült az egyik HDD meghibásodása miatt. A hiba hirtelen jött, egyik napról a másikra, a HDD Sentinel szerint semmi baja nem volt az egyik nap, másnap reggel már nem bootolt a Win7. A meghajtók kb 2,5 évesek. Amíg jó volt, addig tényleg jó volt, gyors, csendes, de cserben hagyott a dög!

Nagy Gábor
Korábban több gépembe került Samsung merevlemez, eddig a típusig nem volt problémám velük, megbízhatóan végezték dolgukat.
Előnyök:

Gyors és csendes működésű tároló.

Hátrányok:

21 hónap után minden előjel nélkül bad sectoros lett.
Előző nap még indult a Windows 7, másnap rengeteg kattogással kísért, 30 percet meghaladó idő alatt állt fel a rendszer. Jelenlegi helyzet szerint minimális az esély az adatok lementésére. A Sentinel nem jelezte előre a problémát.

Videók - Samsung 500GB 16MB 7200rpm SATA2 HD501LJ

Küldj be te is videót!

Samsung 500GB 16MB 7200rpm
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.