Várakozásaimnak megfelel, gyors, hibátlan.
Nem fedeztem fel ilyet.

A memóriakártya kapacitása legyen minél nagyobb, illetve használni tudjam több készülékhez is. Legyen megoldható az átutalásos fizetés. Ne legyen drága. Személyesen is átlehessen venni.
Várakozásaimnak megfelel, gyors, hibátlan.
Nem fedeztem fel ilyet.

Mindenképpen az ár.
A termék megfelelően működik.
A webáruházban 2 év garanciával hirdették, de átvételkor már csak 3 napos garanciát vállaltak rá ... A termék csomagolásán élettartam garamcia van feltüntetve.

Technikai adatok és az ár.
Megfelelő minőség, elfogadható ár.
A terméket Magyarországon szállítási díj nélkül hirdették, propagálták. Ennek ellenére kiszállításkor 1024 Ft szállítási díjat kellett fizetnem. Írhatnám, hogy felháborító becsapás, de nem volt mit tennem, minden esetre érthetetlen az eljárás számomra, mint az is, hogy írásos felszólalásomra eddig nem reagált a cég!

Minőség, ár, ingyenes házhozszállítás
Még nem próbáltam ki
Még nem próbáltam ki, de először nagyobb összeget számláztak részemre, majd amikor jeleztem, javították, de elnézést nem kértek. Ha nem figyelek, kifizettetik velem a nagyobb összeget.

Gyors vásárlás sorbaállás nélkül és olyan átvételi pont, mely útba esik egy másik aktuális vásárláskor.
Használata az előre elvártaknak megfelelő, a műszaki paramétereket hozza.
Ennek a terméknél ez nem definiálható szerintem.