Vivamax Deluxe GYVM16 4
Típus: Testmasszírozó, Masszázsfotel: Nem Tovább
Minden vélemény - Vivamax Deluxe GYVM16
Markó Zoltán a terméket itt vásárolta: ebolt.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Megbízható, jó minőségű termék vásárlása.

Előnyök:

Egyenlőre kiválóan működik.

Hátrányok:

Nem minden fajta székre lehet ráilleszteni.A termék leírásban nem ez szerepel!IKEA székre nem lehet a rögzítőszíjakat rákapcsolni,mert elég rövid.De, ettől még jól használható.

BiBeus
Boltban kipróbáltam, neten ingyen kiszállítással megrendeltem. Nagyon meg vagyok veled elégedve.
Előnyök:

Rendkívül erős masszírozó, nem csak olyan rezgő fajta. Mintha egy erős kezű masszőr venné kezelésbe a hátunkat fáradhatatlanul. Elképesztően jó "ujjai" vannak a nyaki résznél is. A háti masszírozó fejek távolságának állíthatósága pedig alkalmazkodik a különböző hátnagyságokhoz is.

Hátrányok:

Amennyiben nem függőleges a háttámla (pl. döntött fotelben) a nyaki masszírozó fejek a koponyához esnek, bár ez is magasság függvénye.
Igen borsos ára van. Bár ha azt nézzük, hogy a méreg drága masszás fotel erőben és talán tudásban is alul marad, megérheti az árát.