ELSŐSORBAN A KEDVEZŐ ÁR AMI MEGFOGOTT A TERMÉK KIVÁLASZTÁSAKOR A MÁSODIK SZEMPONT A KÜLSŐ MEGJELENÉS
TUL RÖVID MÉG AZ IDŐ AHHOZ HOGY REÁLIS ÉRTÉKELÉST TUDJAK ADNI A TERMÉKRŐL A HANGSZIN MINŐSÉGÉVEL NEM VAGYOK TELJESEN ELÉGEDETT DE LEHET EZ A RÉGI BAKELIT LEMEZEIM MIATT VAN HOGY NEM MINDIG TISZTA A HANGZÁS.
NEM KAPTAM UTALÁST ARRA HA A TŰ ELHASZNÁLÓDIK HOL TUDOK UJAT BESZEREZNI EZT A HIÁNYT LEHETNE E ORVOSOLNI?

Ami engem kellemesen meglepett az a beépített hangszórók nagy hangereje. A közép és a magas tartományok elfogadhatóan, felismerhetően szólnak, mély-átvitel viszont - ahogy arra ránézésre is számítani lehetett - nincs igazán. Tetszett még, hogy tényleg nincs helyhez kötve a lakáson belül.
Ami már kevésbé, az hogy kizárólag erősített kimenetet építettek bele. Ez a fejhallgató kimenetnél még egyértelmű, de hogy az RCA out sem vonalszintű jelet ad, hanem az is a hangerőszabályozó szerintit, az már kellemetlen, amennyiben jobb hangminőségű eszközre szeretnénk rákapcsolni. Valamint mély-átvitel a kimeneteken sincs!
Ajánlom az ára, praktikussága, mobilitása, egyszerűsége miatt. A bakelit hallgatók között azért sokan vannak, akik nem a Hi-Fi minőséget keresik, csak pusztán szeretnének régi nótákat hallgatni, nekik tökéletesen megfelel a Smarton készüléke. Megéri az árát.
Negatívum a mély hangok és a kiemelő automatika hiánya, valamint az, hogy csak erősített kimeneti csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik.

Egyrészt, mert van sok meselemezünk, hogy unokám hallgathassa, meg jómagam a régi slágereket. Másrészt az ára kedvező, valamint egyik szobából a másikba lehet vinni, nem helyhez kötött, mert olyan van otthon, de elromlott, drága lett volna a javíttatása.
Egyszerü a kezelése, a gyerek is tudja cserélni a lemezeket, nem kell úgy félteni. Könnyü szerekeztü, kényelmes.Előnye még,hogy 2 év garanciája van.
Egyenlőre nem jöttem rá a hátrányára, talán egy póttüt adhattak volna hozzá, mert ahogy olvasom, elég messze kell menni érte, ill.megrendelni.