Smarton SM PH10
Gyártó: Smarton Modell: SM PH10 Tulajdonságok: Gramofon Hanglemez lejátszó 33/45 sebesség autostop beépített erősítő fülhallgató csatlakozó audio kimenet Így is ismerheted: SM PH 10, SMPH10 Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Smarton SM PH10
KISSNÉ KATI a terméket itt vásárolta: electropark.hu

ELSŐSORBAN A KEDVEZŐ ÁR AMI MEGFOGOTT A TERMÉK KIVÁLASZTÁSAKOR A MÁSODIK SZEMPONT A KÜLSŐ MEGJELENÉS

Előnyök:

TUL RÖVID MÉG AZ IDŐ AHHOZ HOGY REÁLIS ÉRTÉKELÉST TUDJAK ADNI A TERMÉKRŐL A HANGSZIN MINŐSÉGÉVEL NEM VAGYOK TELJESEN ELÉGEDETT DE LEHET EZ A RÉGI BAKELIT LEMEZEIM MIATT VAN HOGY NEM MINDIG TISZTA A HANGZÁS.

Hátrányok:

NEM KAPTAM UTALÁST ARRA HA A TŰ ELHASZNÁLÓDIK HOL TUDOK UJAT BESZEREZNI EZT A HIÁNYT LEHETNE E ORVOSOLNI?

Remetei Dávid
A Smarton lemezjátszója nem több annál, mint amit első pillantásra (az árát is figyelembe véve) gondolhatunk róla. Tökéletesen megfelel évek, esetleg évtizedek óta nem hallott bakelitek lejátszására, emlékek felelevenítésére. Ajándékként biztosan nagy örömet szerez szülőknek, nagyszülőknek (illetőleg magunknak is :-) ).
Ami engem kellemesen meglepett az a beépített hangszórók nagy hangereje. A közép és a magas tartományok elfogadhatóan, felismerhetően szólnak, mély-átvitel viszont - ahogy arra ránézésre is számítani lehetett - nincs igazán. Tetszett még, hogy tényleg nincs helyhez kötve a lakáson belül.
Ami már kevésbé, az hogy kizárólag erősített kimenetet építettek bele. Ez a fejhallgató kimenetnél még egyértelmű, de hogy az RCA out sem vonalszintű jelet ad, hanem az is a hangerőszabályozó szerintit, az már kellemetlen, amennyiben jobb hangminőségű eszközre szeretnénk rákapcsolni. Valamint mély-átvitel a kimeneteken sincs!
Előnyök:

Ajánlom az ára, praktikussága, mobilitása, egyszerűsége miatt. A bakelit hallgatók között azért sokan vannak, akik nem a Hi-Fi minőséget keresik, csak pusztán szeretnének régi nótákat hallgatni, nekik tökéletesen megfelel a Smarton készüléke. Megéri az árát.

Hátrányok:

Negatívum a mély hangok és a kiemelő automatika hiánya, valamint az, hogy csak erősített kimeneti csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik.

Tanka Károlyné a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Egyrészt, mert van sok meselemezünk, hogy unokám hallgathassa, meg jómagam a régi slágereket. Másrészt az ára kedvező, valamint egyik szobából a másikba lehet vinni, nem helyhez kötött, mert olyan van otthon, de elromlott, drága lett volna a javíttatása.

Előnyök:

Egyszerü a kezelése, a gyerek is tudja cserélni a lemezeket, nem kell úgy félteni. Könnyü szerekeztü, kényelmes.Előnye még,hogy 2 év garanciája van.

Hátrányok:

Egyenlőre nem jöttem rá a hátrányára, talán egy póttüt adhattak volna hozzá, mert ahogy olvasom, elég messze kell menni érte, ill.megrendelni.

Verebes István a terméket itt vásárolta: beepithetobolt.hu

Hogy megkapom az árút!!! de nem kaptam meg!!!

Előnyök:

Egy meg nem kapott árúról?! Semilyent.

Hátrányok:

Hogy nem kaptam meg.