Hauser - Típus: Digitális, Tápértékszámítás: Nincs, Mérés közbeni lenullázás: Van, Beépíthető mérleg: Nem, Maximális terhelhetőség: 5 kg, Leolvasási pontosság: 1 g Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Hauser DKS 1060
Punk Zsuzsanna a terméket itt vásárolta: elektrolimit.hu

Az ár-érték arányra próbáltam figyelni. Minél többet tudjon a termék és praktikus legyen a használhatósága.

Előnyök:

Könnyen használható, gyors, tetszetős kivitel jellemzi. Nagyon szeretem használni.

Hátrányok:

Nem tudok ilyet említeni

nikkoli a terméket itt vásárolta: muszakidepo.hu

szükségem volt egy konyhai mérlegre, mert nagyon szeretek sütni, amennyiben elbizonytalanodok a mennyiséget illetően, csak lecsekkolom az adagot és készítem tovább a desszertet.
a mérleg üveg teteje, a kék kijelző és a kedvező ár miatt döntöttem a hauser termék mellett.
ez egy olcsóbb kategóriás mérleg.
a termék hozta az elvárt minőséget.
egyedülálló tulajdonságként, leginkább a stopperórát mondanám, nagyon remek, hogy nem kell külön figyelnem az órát, hanem egyszerűen és gyorsan be tudom állítani, hány perc múlva jelezzen.
tanácsom, mindenki olyat vegyen, amire ha ránéz, örömmel tölti el.
a mérleg nem okozott csalódást, jól mutat a konyhában.

Előnyök:

a terméket ajánlanám, mert nagyon csinos : -) kék kijelző feldobja a környezetet és egy stopper óra is van benne. sőt mutatja a hőmérsékletet is.

Hátrányok:

nem hiányolok semmit, szerintem ennyi funkció kiváló egy konyhai mérlegtől.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: electronicoutlet.hu

ár, márka, kinézet

Előnyök:

szép, pontosan működik, egyszerű a kezelése