Kenwood - Teljesítmény: 750 W, Keverőtál mérete: 2.1 L, Fokozatok száma: 2, Pillanatkapcsoló: Nincs, Biztonsági zár: Van, Kijelző: Nincs Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Kenwood FP 250
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: edigital.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

megbízhatóság, könnyű használat, design, tartósság

Előnyök:

kategóriájában talán a legdrágább, de fém szerkezetű a többi műanyaggal szemben, jó minőségű tartozékok, formatervezés nagyon szép, örök álló; citromfacsaróval rendelkezik a más márkájú hasonló gépekkel szemben

Hátrányok:

zsolt
Remek termék, az Auchan-ban most 19000-ért meg lehet kapni.
Még nem avattam be étellel, csak magában próbáltam ki, de igen sokrétű, sok funkcióval rendelkező gép, árához képest elég jó.
Az inox kivitel miatt igen jól passzol az egyéb inox berendezésekhez (páraelszívó, elektromos sütő, főzőlap - aminek van inox szegélye, inox mikrosütő, stb.)

A Moulinex-nek van hasonló változata, az 3-4 funkcióval tud csak kevesebbet, mégpedig a citrus facsaró, sajt reszelő, és habverő. A két termék hasonló árban van, nehéz volt a választás a kettő között, végül is az inox külső miatt döntöttem emellett.

Keményebb anyagokra (tésztadagasztás, jég, stb.) még nem próbáltam, a 750W-nak azért ezzel meg kell birkóznia).
Előnyök:

Rengeteg tartozék, szinte mindent tud, amit egy konyhagépnek tudnia kell. Citromfacsarótól kezdve, habverésen keresztül a turmixgépig szinte minden van benne.

Hátrányok:

Sok tartozékok van hozzá (ami nem hátrány, sőt...), viszont így, kis lakásban, kis konyhában a tartozékok tárolása kicsit körülményes. Hasonló tulajdonságú Moulinex gép esetén van például olyan tartozék, amivel a tárcsákat, és egyéb kiegészítőket egy műanyag tárolóba bele lehet tenni, majd ezt a tárolót rá lehet helyezni a keverőedény tetejére, amikor nem használjuk, így helyet lehet spórolni. Ezt hiányolom kicsit.