Minőség, megbízhatóság, ár-érték arány
Mindenben megfelelt eddig az elvárásoknak, napi szinten használom. Nagyon megkönnyíti és élvezetessé teszi a konyhai munkát. Könnyen tisztán tartható, az üveg turmixkehely nagy előnye például, hogy szétszerelhető, így még házi majonéz készítés után is tökéletesen tisztítható. Szinte minden tartozékot beszereztem a géphez, így tényleg nincs szükség más konyhai gépre az ételek előkészítéséhez, dagasztáshoz, tésztagyúráshoz, stb. A fagylaltkészítő tartozékkal nagyon finom fagylaltok készülnek nagyon egyszerűen.
Eddig nem tapasztaltam.

A cél az volt, hogy a géppel 1kg lisztből tudjak kenyeret dagasztani, a vásárolt gép tökéletesn megfelelt ennek. Ezenkívül sokrétű konyhai segítséget ad, húsdarálás, aprítás, habverés, szeletelés, citrusprés, turmix, forró és hideg levesek, majonéz készítése, diódaráló, sajtreszelő,stb.
Kiemelkedően jó minőségű, ár-érték arányban tökéletes termék. Csöndes, de mégis erős 600 wattos motor. Nagyon szép, igazi éke a konyhának. Praktikus, könnyen takarítható, kevés helyet igényel, használata roppant egyszerű. Több típust is megnéztem a döntés előtt,többek között a Kitchenaiddel is kacérkodtam, de maximálisan meg vagyok elégedve a választással. Tudja azt, amit a százezer Ft fölötti gépek, és sok kiegészítőt kapunk hozzá alapfelszereltségként, nem plusz pénzért!
Beszereztem egy műanyag keverőtálat hozzá (2400 Ft értékben), hogy többfázisú süteménynél, pl. piskóta mindkétféle habot fel tudjam verni, mert a gép fix és csak a saját táljában tud dolgozni (magyarul nem lehet kézimixerként használni). Pozitívum, hogy a kiegészítők bármelyike típusszám szerint külön is kapható, ezért igény szerint tovább bővíthető.