Típus: Oldalfali split klíma, Inverteres: Nem, Hűtési energiaosztály: A, Maximális hűtő teljesítmény (kW): 3.5 kW, Maximális hűtő teljesítmény (Btu/óra): 12000 Btu/óra, Fűtési energiaosztály: A, Maximális fűtő teljesítmény (kW): 3.7 kW, Maximális fűtő teljesítmény (Btu/óra): 12500 Btu/óra, Maximális beltéri... Tovább
K&H World MasterCard hitelkártyával többet kapsz, mint gondolnádK&H World MasterCard hitelkártyával többet kapsz, mint gondolnád
Minden vélemény - Midea MSR1-12HRN1
Cooler Master
Jó ár/érték arány. Pozitív szerelői vélemény (emiatt vettük ezt a márkát) : egyszerű, megbízható ON/OFF konstrukció. Várakozást felülmúló hűtő/fűtő teljesítmény kissé hangos kültéri egység segítségével.
Előnyök:

45 négyzetméternyi "H" alakú lakásrészt ( 2 szoba+konyha) 1 órán belül a kívánt hőmérsékletre lehűti (2-3 fok különbséggel). Az egymással szemben levő szoba között is csak 1, 5 fok volt a különbség (nagyszobában van a klíma, vele szemben a kis szoba) , és szépen tartja a hőmérsékletet azokban a helyiségekben is, ahol nem a klíma van.

Csendes beltéri egység

Gyors, hatékony fűtés

Szerelői vélemény alapján vélelmezhető megbízhatóság

Hátrányok:

Kissé hangos, zakatoló kültéri egység (mint egy beteges kompresszorú 20 éves hűtőé) , de bent nem hallani. Viszont el tudok csendesebbet is képzelni.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: klimaszakaruhaz.hu

Ár-érték arány. Kis fogyasztású legyen, de nem nagyon drága. Ezt a márkát javasolták nekünk klímaszerelők, és itt találtuk meg legjobb árban. Tehát fontos volt a minőség, de árban is volt egy határ. Fontos volt még az is, hogy ingyen kihozták a terméket, ezért választottuk ezt a klímaszakáruházat. Nem okozott meglepetést a termék egyelőre, bár még kihasználni csak nyáron fogjuk. Középkategória árban a termék, nem a legolcsóbb, de vannak ennél sokkal drágább klímák is. Az üzlettel meg voltunk elégedve, mert gyorsan kihozták a terméket.

Előnyök:

Jó minőségű termék. Közép ár kategória, ami manapság sajnos nem elhanyagolható. A termék fogyasztása A kategóriás, ami szintén fontos.

Hátrányok:

Kicsit hangos a kültéri egység.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: ebolt.hu

Jó ár-érték arány

Előnyök:

Csendes, dekoratív

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: klimaszakaruhaz.hu

A legjobb árban, megbízható klímát kerestük.

Előnyök:

csendes, gyorsan lehűti a szobát

Hátrányok:

nem tapasztaltam

Demeter Attila a terméket itt vásárolta: klimaszakaruhaz.hu

Az késztetett a termék megvásárlására ,hogy abszolút nem bírom a meleget ha már a hőmérséklet 30fok felett van az már nekem KO! Azért választottam e készüléket mert nagyon sok jót hallottam erről a készülékről tetszettek a paraméterei is és nagyon elégedett vagyok vele!!!!

Előnyök:

Ha kinn már elviselhetetlen a hőség akkor MIDEA MSR1-12HRN1! Úgy gondolom nagyon megbízható egyszerü a használata abszolút nem bonyolult.

Hátrányok:

Ez a kérdés elég idétlen :)....A termék hátrányai: hmm OLYAN NINCS!!! Egyszerűen 1osztályú

Jmen a terméket itt vásárolta: klimaszakaruhaz.hu

Ár/érték aránya

Előnyök:

Megfelelő minőség, viszonylag halk működés, kompakt méret

Hátrányok:

Törékeny műanyag burkolat

Judit a terméket itt vásárolta: klimaszakaruhaz.hu

Ár

Előnyök:

Ár-érték arányban kedvező volt az ára.

Hátrányok:

Kicsit hangos