Hausmeister HM-1300 1
Sütőedény kapacitása: 1.12 kg, Dagasztó lapátok száma: 2, Fogyasztás: 800 W, Programok száma: 10, Kijelző: Van, Melegentartó funkció: Van, Gyorssütés funkció: Van, Késleltetett indítás: Van Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Hausmeister HM-1300
3 hete
kittiti
én csak mindenkinek ajánlani tudom"melegen"! !! !
tapasztalatból csak annyit mondanék, hogy miután kisült a kenyér még ne vegyék ki a készülékből, várjanak 30percet és utána könnyebben lehet kivenni mivel dupla lapátos és ez egy kicsit megnehezíti kivételt a sütőedényből.
Szerintem nagyon jó árért kapható ez a termék jó minőségü és ami a legfontosabb finom kenyeret eszünk! !! !
Vegyétek és egyétek, mert megéri.
Előnyök:

nagyon szeretem, hogy saját készítésü kenyeret ehetek ami sokkal különbözik a boltbol vásároltakkal és olyanra készitem amilyenre én akarom. Minden programot kipróbáltam és nagyon jóóóóóó mindenkinek csak ajánlani tudom, sőt már két ismerősöm is használja azóta, hogy megkínáltam egy szelet friss ropogós szelettel.

Hátrányok:

sajnos a sütőedény a keverő lapátokkal már tönkrement egyszer és most megint azután kutatok, hogy hol kapható készülék nélkül.

kisnyuszi73
Nagyon jó!Szeretem, hogy hangjelzése van és hogy van késleltetési funkció13óra,azt mondja a párom olyan reggel felkelni,mintha pékségben ébredne.
Előnyök:

Gyors program, minden típusú kenyérhez jó és a sütemény funkció is nagyon jól működik.