Hauser BM-830
Hauser - Sütőedény kapacitása: 1.6 kg, Sütőedények száma: 1, Dagasztó lapátok száma: 2, Fogyasztás: 800 W, Programok száma: 11, Kijelző: Van, Melegentartó funkció: Van, Késleltetett indítás: Van Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Hauser BM-830
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

A HAUSER márkanév volt adöntés oka.

Előnyök:

Mindent tud ami kenyérsütéshez kell.

Hátrányok:

A termék rendben van.A az üzlettel ahol vásároltam /Műszaki depó kft/rossz véleménnyel vagyok.Megbízhatatlanok,mivel az átvételkor nem tudtak garancia papírt adni,megigérték,hogy postán elküldik.Egy hónap telt el,de többszöri sürgetés ellenére a mai napig nem küldték el.Mindenki vigyázzon aki nálluk vásárol!

Zsuzsi
Rengeteget használom, a pizzatésztától a lángoson át a kuglófig-fánkig a géppel állítok össze mindent. Persze kenyeret is sütök benne. Csak ajánlani tudom, remek a mérete, és ne keseredj el, az elején-mint mindenbe-ebbe is bele kell jönni. Érdemes egy tapasztalt kenyérsütögető tanácsát kikérni, nem a frusztráltakét, akik feladták félúton. Sokat rontottam, aztán egyre többször sikerült. Nem a gép rossz, ha valami nem sikerül. Kitartás. Persze csak ha te is útálod a háromnegyed órás, könyékig lisztes, napokig ragacsoskörmű konyhai robotolást. (Főleg, ha közben a gyerek üvölt mint a sakál a legkisebb helységben, hogy Anya, kéééészvadooook! Geje máj!)
Előnyök:

Méret
Programok, különösen a hosszabbak, sok kelesztéssel, többszöri dagasztással
Nem sípolja szét az agyamat, de hallhatóan "komunikál".

Hátrányok:

A könyvecske utasításai szerint sem tudtam rajta a pontos időt beállítani. Tudok nélküle élni, van még ezenkívül óra a házban, de ha valaki tudna segíteni, megköszönném. Néha lehet, hogy meglepném a családot egy reggelire frissensült, előre programozott kaláccsal.