Hauser BM-820
Hauser - Sütőedény kapacitása: 1.6 kg, Sütőedények száma: 1, Dagasztó lapátok száma: 2, Fogyasztás: 700 W, Programok száma: 10, Kijelző: Van, Melegentartó funkció: Van, Gyümölcs feldolgozó funkció: Van, Késleltetett indítás: Van, Súly: 6 kg Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Hauser BM-820
S Tünde
2 hónap után tönkrement az elektronikája (csipogott, kattogott, kikapcsolt-bekapcsolt), javíttatni kellett, azóta nincs gond vele. Előtte is Hauser gépem volt, ezért ragaszkodtam a márkához, előző 8 évig bírta.
Előnyök:

Talán a 2 év garancia :)

Hátrányok:

Nincs különálló sütés programja!

Sipos Sándor
5 hónap alatt lekopott a teflon bevonat a sütő betétrőlpedig vigyáztam rá. 1 hónapot vártam a cserére. Még szerencse, hogy egyáltalán kicserélték. Egy sorstársamat hasonló hibával elutasították.
Csaba
11 hónapja használunk egy BM-820-as kenyérsütőt. Van vele egy nagy gond. A tészta dagasztás közben a lapátokat néha felemeli a tengelyen és az nagy recsegések mellett elforog alatta. Csak úgy tudtam megoldani a problémát, hogy a tengelyekbe fúrtam egy-egy 3-as menetet és a lapátokat csavarral rögzítettem. Ezt nem mindenki tudja megcsinálni, de enélkül a gép használhatatlan. Így viszont nagyon jó kenyeret süt. A lapátokat soha nem kell levenni és a kenyérben sem maradnak benn, amikor kirázzuk. Egyéni program is írható, ezt kevés gép tudja. Az edény kb. 500 kenyérig bírja, utána kicsöpög a víz a szimering mellett, meg a teflon is elég kopott addigra. Napi átlag 1-2 kenyeret sütöttünk rajta.