Russell Hobbs 18954-56 Colours Storm

Russell Hobbs 18954-56 Colours Storm

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Russell Hobbs termékek: Russell Hobbs Kenyérpirító

Russell Hobbs 23334-56 Classic Kenyérpirító 14 899 Ft-tól Russell Hobbs 23334-56 Classic Siguro SGR-T11SS-2SM Kenyérpirító 11 990 Ft Siguro SGR-T11SS-2SM Nedis KABT300EAL Kenyérpirító 10 490 Ft-tól Nedis KABT300EAL Gorenje T1000E Kenyérpirító 12 889 Ft-tól Gorenje T1000E
Termékleírás
Fogyasztás 1100 W

Funkciók

Biztonsági kikapcsolás Van
Olvasztási funkció Van
Zsemlemelegítő Van
Automatikus szeletkiemelés  Van

További tulajdonságok

Pirítható szeletek száma 2
Morzsatálca Van

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gyártó: Russell Hobbs
Modell: 18954-56 Colours Storm


Leírás:

Ez a szürke, rozsdamentes acélbetétekkel rendelkező készülék extraszéles nyílásainak köszönhetően különböző méretű kenyerek pirítására alkalmas. Exkluzív kivitel: rozsdamentes acél, lángvörös betétekkel Pirítási fokozat beállítási lehetőség Zsemlemelegítő rács Extraszéles nyílások Kenyérszelet automatikus középre állítása Extra kiemelés funkció: megkönnyíti a kenyérszeletek kivételét Stop gomb és kiolvasztás funkció Kivehető morzsatálca Beépített vezetéktároló Csúszásmentes talapzat 1100 W teljesítmény A Russell Hobbs 18954 Storm Grey Kenyérpirító szürke elegáns színével olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik mindennapjait. Egy gombnyomásra kiolvaszthatja vagy felmelegítheti a kenyeret, a pirítási funkciót pedig bármikor leállíthatja. A rozsdamentes acél időtállóvá teszi, így sokáig képezheti konyhája szerves részét. A kisebb péksütemények felmelegítésében a beépített zsemlemelegítő lehet segítségére. Bármilyen típusú kenyeret piríthat vele, hiszen a vastag és vékony szeletek is elférnek a nyílásokban. A kenyérközpontosításnak köszönhetően a pirítós egyenletesen sül át, nem kell attól tartania, hogy elég vagy nem sül meg teljesen. Az extra kiemelés magasabbra emeli az ételt, így ujját nem fogja megégetni. A kivehető morzsatálca segítségével kiürítheti a törmeléket a pirítóból anélkül, hogy a pirító és a konyha összepiszkolódjon. A kábel a pirítón található kábeltartóban könnyen elhelyezhető. A puha, csúszásgátló felület a biztonságos kezelésről gondoskodik.



Így is ismerheti: 18954 56 Colours Storm, 1895456ColoursStorm, 18954-56ColoursStorm

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.