Minden vélemény - Ufesa CE7125
A termék vásárlója
a terméket itt vásárolta: electropark.hu

Karcsi
a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Vera

8 hónappal ezelőtt vettem a készüléket, a második hónap után letört a kiöntő fogantyúja, majd még egy hónap elteltével teljesen elromlott. Kicserélték egy újra, mert javíthatatlan volt, ennek 3 hónap után letört a szűrő fogantyúja. Valóban gyakori tisztítást igényel, ez nem is lenne baj, de a többi...
Előnyök:
Pozitívum talán annyi, hogy finom kávét főz, és lehet, hogy csak én fogtam ki az a kettőt, ami nem működik kifogástalanul. :-)
Hátrányok:
Eddig csak negatív tapasztalataim voltak készülékkel kapcsolatban.
Vera

2 hónap után letört a kiöntő fogantyúja, majd újabb 1 hónap elteltével teljesen elromlott. Kaptam egy új készüléket, mert ez javíthatatlan volt, ennek 2 hónap után letört a szűrő fogantyúja. Valóban rendszeres tisztítást igényel, amivel nem is lenne baj, na, de a többi... Eddig sajnos csak negatív tapasztalatom volt ezzel a készülékkel.
A termék vásárlója
a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net

Péter

6 év után tönkrement a kupakja, a belső műanyag rész elrepedt, így elengedi a nyomást. Olvastam hogy más Ufesa típusoknál is előfordult ez a probléma. Pótolni nem éri meg. A kávétartó és a kiöntő műanyag karja is elrepedt majd letört, egyszerűen nem bírja a használatot, maga a gép viszont megbíhatóan működik, gyakori tisztítást igényel.
Előnyök:
Sokáig működőképes napi 2 főzés mellett.
Hátrányok:
A műanyag alkatrészek tönkremennek, gyengék. Évente egyszer eldugítják a kerámia betétet, apró felváló vízkődarabkák, ilyenkor alkatrészeire szedem szét és vízkőoldóval tisztítom.