Saeco Odea Go Kávéfőző

Legutolsó ismert ár: 120 350 Ft 2014. 05. 17.
Összehasonlítás
Minden vélemény - Saeco Odea Go
Rendezés: 
1 éve
Beholder76
Szerintem a "hibás kijelző" ill. sokszor volt szervízben csak annak az eredménye, hogy elsőre baromi nehéz rájönni, hogy mit akar.
Ugye 2 dolog miatt tud szólni: tisztítás kell neki, vagy valamelyik része nem stimmel (nincs becsukva ajtó, nincs víz, stb. )
Néha már én is majdnem feladtam, pedig csak meg kellett mozgatni a zacc tároló ajtaját/kávé daráló egységet ill. elég sokáig gőztelenítni. : ): ): )
Amúgy 3 éve van meg és amióta rájöttem a "háklijaira", semmi gond vele. Kb napi 3-4 kávét főz le.
Előnyök:

-az egyik legolcsóbb automata
-viszonylag kicsi

Hátrányok:

-néha tényleg nem egyértelmű a kijelzése/karbantartása

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (1) | Nem (0)
1 éve
Atlasz a terméket itt vásárolta: elektroudvar.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Teljesen automata kávéfőzőt szeretem volna ami szétszedhető könnyen tisztítható és megbízható. A márka is sokat számított mert sok jót olvastam és hallottam róla.

Előnyök:

megbízható, nagyon finom minőségi kávét készít, gyors, szép

Hátrányok:

a tisztító program nem automata, kicsit hangos

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (0) | Nem (0)
2 éve
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: electrobolt.eu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

A termék megrendelésekor a tapasztalataimra hagyatkoztam, mivel a munkahelyemen már megismertem a kávéfőzőt és tökéletesen elégedett voltam vele így nyugodt szívvel meg mertem rendelni.

Előnyök:

Egyszerűen kezelhető, megbízható.

Hátrányok:

Mint már említettem a munkahelyemen is ilyen készüléket használunk pár éve , negatívumot azonban nem tudok mondani.

Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (0) | Nem (0)
2 éve
Varga Juli
Sajnos óriásit csalódtam a drága gépben .Több alkalommal ,4-szervolt már szervízben ,ráadásul a jótálás lejárta után .Már annyit fizettem rá ,hogy egy komoly kávéfőzögépet vehetnék az árából .Most ott tartok ,újból hibás ,de már nem viszem sehová .
Elővettem a egy régi kotyogót azzal főzök kávét .vicc de szomorú dolognak tartom.A szervízben már legalább 10 ilyen gépet ott hagytak ingyen ,ők is így jártak mint én .Ne vegyenek ilyet !
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (6) | Nem (0)
5 éve
Alma
Nagyszerű kávéfőzőgép ez a Saeco! Nekem nem volt bajom az érzékelőkkel, nekem az ára volt az egyetlen pici apró probléma :). De megérte, mert a sok program és az intelligens funkciók, maximális ízű kávét eredményeznek. Ha valaki ilyet használ, nehéz utána visszaállni egy átlagos kávéfőzőgépre. Kevés áramot fogyaszt, és eddig egy hiba sem jött elő nála, pl. vízkövesedés miatt. Nekem tetszik!
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (46) | Nem (8)
5 éve
Vivien
A cukrázomban is ilyent vettem, és nekünk még nem volt baj vele, annak ellenére is hogy elég sokat üzemel a gép.Tetszik, mert gyors és nem túl igényes.tetszett benne még az õrlésfinomságának az állitása is, amit nem sok gépbe lehet állitani.
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (40) | Nem (3)
5 éve
Mara
Elég nagy csalódás ez a gép.. Az érzékelőkkel mindig a baj van, egy hétig jó a gép, egy hétig szervízben van, és ez meg mióta megvettük. Pedig még csak két hónapos, ebből háromszor volt már szervízben, megjavítják, és a hiba ugyanúgy előjön. A zacctartája lehetne egy kicsit nagyobb.
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? Igen (65) | Nem (15)
Írj véleményt
1
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy vásárlás előtt a forgalmazó, illetve a gyártó honlapján is ellenőrizd az adatokat. Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.