A férjemnek régen fájt a foga egy automata kávéfőzőre, és én is gyorsan, kényelmesen szerettem volna finom, krémes kávéhoz jutni.
Finom kávét készít a készülék, kényelmesen lehet vele tejet...
Kicsi a víztartája, és minden 4. kávé után üríteni kell a z...

Finom kávét készít a készülék, kényelmesen lehet vele tejet habosítani, teavizet melegíteni.
Kicsi a víztartája, és minden 4. kávé után üríteni kell a zacctárolót is.

Darálós kávéfőzőt kerestem, kis méretben, kifizethető áron. Jónak LÁTSZOTT.
Kicsi, egyszerűen használható. A karbantartása sajnos BONYOLULT és DRÁGA. HA ezt is hozzászámolom az árához, nem éri meg az árát...
Finom kávét főzött. EGY HÓNAPIG.
Az ELSŐ vízkőtelenítési karbantartás óta ROSSZ kávét főz. Pedig megvettem a nagyon drága karbantartó cuccokat, amikre egyébként HAVONTA szükség van és a leírásban szereplő menet szerint végeztem a karbantartást. Most ott tartok, hogy visszaviszem, mert ez így használhatatlan. Újra a kotyogósban főzünk kávét, az is jobb pillanatnyilag.
Csalódás. DRÁGA, BONYOLULT karbantartani, DRÁGA szerek kellenek hozzá.
Ma már kapszulásat vennék-FÉLÁRON.

Kicsi, olcsó és mindenképpen fém kazános kávégépet kerestem. Szempont volt még, hogy állítható daráló legyen benne. A Saeco eddig is bevált, bár hallottam negatív tapasztalatokat is, de ez nem tántorított el. Ár-érték arányban egy nagyon jó választás.
Energiatakarékos, formatervezett és egy család mindennapjaihoz elengedhetetlen egy jó kávéfőző vagy kávégép, főleg, ha jó kávét akarnak fogyasztani. Könnyen tisztítható és a karbantartása is jól megoldható.
A hátránya ezeknek a gépeknek még mindig az ára, bár ebben az esetben "megfizethető". A víztartály lehetne egy kicsit nagyobb vagy ha már a mérete marad akkor ne hagyjon az alján legalább 1, 5 dl vizet. Ez zavaró, de nem elviselhetetlen.

Igazi , zamatos presszókávét főz, aki csak kóstolta, áradozott. Novemberben vettük, kifogástalanul működik!
Igen, a zacctartályt üríteni kell, a víztartályt fel kell tölteni, a karbantartásra is ügyelni kell, de cserébe nagyon finom kávéval kényezteti a gazdáját!

Jó minőségü, és aránylag olcsó készülék legyen
A várt igényemet kielégiti.
Hsználata egyszerü és jó minőségü kávét készit
A viztartálya és az elhasznált kávé gyüjtője lehetne egy kicsit nagyobb.

Kétségtelenül jó kávét főz.
Nem probléma, ha elfelejtem kikapcsolni, hiszen kb 1 óra tétlenség után kikapcsol.
A kávé tipusához és saját izlésünkhöz állítható a szemcseméret.
Két hónap működés után szervíz - ez sokmindent elárul.
Borzasztóan kényes, folyton nyavajog valamiért. Hol a kávé, hol a víz fogy ki belőle, vagy a zacctartály van tele. Legfeljebb 5-6 kávé főzhető vele egymás után, azután minimum a zaccot üríteni kell, és a vizet feltölteni.
Tudom, hogy nem professionális vendéglátós kávéfőző, de egy 2000 Ft-os kotyogós 20 év alatt sem megy tönkre...
Összességében kidobott pénz, amit erre a gépre kifizettünk. Ráadásul ez mellé kell még egy kávéfőző, hogy akkor is tudjunk kávét inni, amikor a Saeco a szervízben van. (Ha 2 kg kávé után máris szervizelni kell, akkor aligha ez volt az utolsó eset)

3 éves kiterjesztett garancia erre a termékre már 6 045 Ft-tól. Kösd meg most!
Kiterjesztett Garancia