Minden vélemény - Krups EA 8010
Tóth Tibor
a terméket itt vásárolta: electronicoutlet.hu

Sebestyén Tibor

Lackó

Bíró Albert
a terméket itt vásárolta: edigital.hu

céges vevő
a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Bereczki Maria

Tavaly a cégemnél, ahol dolgozom beszereztek Krups gépeket. Semmi jót nem tudunk róla mondani. Baromi hangos, 150eFt volt a gép, tejet nem habosít. háromszor volt a szervízbe, nem csináltak vele semmit. Egyébként tényleg botrányos a szervíz. A kolléganőm rendelt egy nagyon drága Krups gépet, többször volt a gép a szervízbe. Ezt a típusú gépet senkinem sem ajánlom!!!
Előnyök:
csak kávé főzésre alkalmas.
Hátrányok:
hangos, a tejet nem habosít, csak felmelegíti.
endrődi lászló

Napi 3-4 kávéhoz vettem évekkel ezelőtt kényelmi okokból automata Krups gépet. Másodszor romlott el és használata igen zajos. A szerviz telefonon nehezen érhető el és parkolni is macerás. A drága javítás, vagy új gép vásárlása során figyelembe vettem a fenti sorokat és én is más márkát választok hamár százezret költök egy kávéfőzőre.
Trotta Lajos

Négy hónapi használat után a készülékben kazánt kell cserélni!!! Naponta kétszer használtuk, egy kávé és egy cappuccino elkészítésére. 110 ezer forintot fizettem érte. Bevittem a szervizbe és körülnéztem:a polcok tele vannak Krups-készülékekkel. Két hete a szervizben van: "megnyugtattak", hogy sokat fogok még odajárni.
Az ügyfélszolgálatuk valóban botrányos.
SOHA TÖBBÉ KRUPS-KÉSZÜLÉKET!
Az ügyfélszolgálatuk valóban botrányos.
SOHA TÖBBÉ KRUPS-KÉSZÜLÉKET!