A g27 ami a versenytársa lehet, de mivel több gomb van a driving force gt-n és a váltója is szekvenciás (ami a rally játékokban jó) ezért ezt tartom jobbnak.
Nagyon jó a kialakítása, mert mindent el lehet érni úgy, hogy a kormányon van a kezed. Szép és jó anyagokból készült.
Élmény vele autózni!
Minden játékban remek és mivel 900 fokban tekerhető még a kamion, busz szimulátorok is jók vele! !!
nem tapasztaltam.

Minőségi szempontból megbízható legyen. Kompatibilis legyen a hozzávaló játékokkal. Elfogadható ár.
A kormány mellet bele van építve egy PS kar is. Ezért nem csak kormánynak lehet használni, hanem PS játékokat is lehet rajta játszani. Valósághűen tükrözi a vezetést. Élmény vele a játék.
Eddig semmilyen hátrányát nem tapasztaltam.

A termék hibátlan ,üvegasztalom van de azon is tökéletesen lehet rögziteni, nem csúszik, stabil.
Hibátlan és nagyon pontos és élethü. Erös visszacsatolás érzés, érzed a kereket mintha benne ülnél. Életem legjobb kormánya.
Hátránya szerintem semmi, talán annyi, kicsit sokba kerül de ezt sem mondanám mert amire képes azért ez az teljesen reális. Szóval nincs mit mondjak ez tökéletes termék.

A Gran Turismo 5-tel nagy élmény játszani.
Sok gomb van rajta, játék közben lehet állítani az autó tulajdonságait.
Szekvenciális váltó.
Jó erővisszacsatolás(force feedback)
Könnyű rögzíthetőség.
Pontos kormány.
Jó minőségű pedálok("fél gázzal is működik")
Kormányról kapcsolható váltó is van rajta.
nincs