Electronic Arts 2014 FIFA World Cup Brazil (Xbox 360)

Electronic Arts 2014 FIFA World Cup Brazil (Xbox 360)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2022-04-27): 4000.00

További termékek a kategóriából

További Electronic Arts termékek: Electronic Arts Xbox 360 játék

Electronic Arts Tiger Woods PGA Tour 10 (Xbox 360) Xbox 360 játék 4 000 Ft Electronic Arts Tiger Woods PGA Tour 10 (Xbox 360) Electronic Arts FIFA Street 3 (Xbox 360) Xbox 360 játék 3 990 Ft Electronic Arts FIFA Street 3 (Xbox 360) Codemasters Brian Lara Cricket 2007 (Xbox 360) Xbox 360 játék 3 000 Ft Codemasters Brian Lara Cricket 2007 (Xbox 360) THQ WWE SmackDown vs Raw 2008 [High Flyer Edition] (Xbox 360) Xbox 360 játék 5 999 Ft THQ WWE SmackDown vs Raw 2008 [High Flyer Edition] (Xbox 360)

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Játékkategória Sport

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

. Éld át a futballtörténelem legnagyobb eseményének izgalmait!Tapasztald meg a foci legfontosabb eseményének örömteli, izgalmas és drámai pillanatait. A díjnyertes FIFA 14 játékmenetének továbbfejlesztése és az új animációk teszik az EA SPORTS 2014 FIFA World Cup játékot a legkönnyebben elérhető, legszórakoztatóbb és legizgalmasabb EA SPORTS FIFA játékává, amit valaha Xbox 360-ra vagy PlayStation 3-ra kiadtak. Az EA SPORTS játékaiban soha nem látott változatosságot mutató, sokrétű játékmódokban 203 nemzeti válogatott közül választva keltheted életre a világ legnagyobb tornáját. Merülj el a FIFA World Cup világában valósághű brazíliai stadionokban játszott meccseken, több mint 7400 játékossal és az újraformázott közönség buzdítása mellett, melyek a 2014 FIFA World Cup Brazil pompáját és parádés hangulatát kölcsönzik e játéknak. - Világszínvonalú vezérlés – Egy teljesen megújított vezérlési rendszer segítségével adogathatod a labdát:- Gyors labdavezetés – Fordulj le gyorsabban és tartsd a labdát uralmad alatt. A bal hátsó gombbal az új labdavezetési rendszernek köszönhetően lassabb tempóban vezetheted győzelemre csapatodat. Az új cselekkel és a brazil foci ihlette mozdulatokkal pedig soha nem látott módon járhatsz túl a védők eszén. - Tűpontos passzok – A passzolás továbbfejlesztése és az új animációk pontosabb, közvetlenebb és gyorsabb labdaadogatást eredményeznek. A beadások, külső lábéllel való beadások és az egyéni játékstílusból adódó passzok minden korábbinál precízebb labdajáratást tesz lehetővé. - Robbanékony mozgás – A labdával vagy anélkül is tudatosan válthatsz irányt vagy mozoghatsz szabad területre. A játékosok a labda birtokában és labda nélkül is annyira jól gyorsítanak, lassítanak és változtatnak irányt, hogy üres területre mozgás közben a labda rövid átvételére és egyszeri érintésére is mód van. - Pontrugások taktikája – Az új taktikával az ellenfeleid rettegni fogják a szélről elvégzett pontrúgásaidat és szögleteidet. A D-pad segítségével a játékosok elmondhatják csapattársaiknak, hogy a közelebbi vagy távolabbi kapufa felé mozogjon, a tizenegyes vonal szélére álljon vagy a kapust zavarja. - adidas labdafizika – Az EA SPORTS és az adidas közösen megalkotta az Xbox 360-on és PlayStation 3-on látott legvalósághűbb labdafizika rendszert. Az adidas fejlesztőlaborából (Herzogenaurach, Németország) érkező fizikai adatokat felhasználva az EA SPORTS FIFA fejlesztőcsapata az EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil játékra alkalmazta, hogy a Brazuca és sok más adidas labda valósághűen szálljon és érintkezzen a fűvel.

Így is ismerheti: 2014 FIFA World Cup Brazil Xbox 360, 2014FIFAWorldCupBrazilXbox360

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.