Microsoft Xbox 360 Slim 250GB Játékkonzol

Microsoft - Típus: XBOX 360, HDMI: Van, USB: Van, Wi-Fi: Van, Ethernet: Van, AV kimenet: Van, Bluetooth: Nincs, Infra: Nincs, Digitális hangkimenet: Van, Fülhallgató kimenet: Nincs, Blu-ray: Nem, DVD: Igen, CD: Igen Tovább
15 éves az Auchan! Ünnepi akcióinkról informálódjon az auchan.hu-n!15 éves az Auchan! Ünnepi akcióinkról informálódjon az auchan.hu-n!
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT

0 %

8.3 %
Leghasznosabb vélemény
2011.07.24
ez jónak hangzik de kapunk hozzá játékot??:) ha igen akkor milyen játékot/játékokat???:D mindegy de szerintem a destroy all humans probájátok ki nekem ps2-n be jött probályátok ki Xbox-ra a destroy all humans!path of the furont
Minden vélemény - Microsoft Xbox 360 Slim 250GB
robr a terméket itt vásárolta: konzolokszervize.hu

megfelelő üzlet megfelelő ár minőségi termék

Előnyök:

nagyon jó ! jó szórakozási lehetőséget biztosít

Hátrányok:

nem tapasztaltam hátrányokat

Andi a terméket itt vásárolta: konzolokszervize.hu

Hibátlan, sértetlen legyen, a leírásnak megfelelő legyen, időben megérkezzen.

Előnyök:

Nagy teljesítményű, nagyon jó áron volt.

Hátrányok:

Nincs.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: premiumpc.hu

Legyen olcsó!

Előnyök:

Remek ár, tökéletes működés, gyors szállítás.

Hátrányok:

Nincs! !!

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: premiumpc.hu

Olcsó legyen, több év garanciával, új termék.

Előnyök:

Tökéletes, teljesen új, friss gyártású gépet kaptam meg.

Hátrányok:

Sajnos amiről nem volt leírás, hogy a terméket az eladó felbontotta, hogy miért nem tudom, gondolom azért, mert megakart bizonyosodni róla, hogy minden alaktrész hibátlan, és stb. Így ne fordulj velük elő olyan, hogy frissen vásárolt terméket visszaküldenek, mert hibás azonnal. Igazából ezzel problémám se lett volna, sőt talán helyes cselekedet az eladótól, hogy ellenőrzi nekem a terméket ahogy azt a gyártó előtte becsomagolta, tényleg minden úgy van-e ahogy a leírásokon, stb. Viszont az, hogy olyan koszos kézzel vették ki a gépet és azután se tisztították le, ugyanúgy visszarakták a dobozába és küldték ki nekem. Ne haragudjanak már, de ha már felbontok egy terméket és kiveszem a dobozából amíg meggyőződök róla, hogy üzemképes legyen már frissen tisztára mosott kezem, főleg elektronikai termékeknél. De akárki is vette ki és tette vissza mocskos volt a keze, nem igazán tudok más jelzőt mondani rá. Remélem ilyen soha többet nem fordul elő. Nekem kellett letakarítanom a gépházról a koszos-mocskos kezét. 10/10 értékelést nyújtanék, ha ez a "hiba" nem merült volna fel, de mivel megtörtént így egy maximum 5/10 értékelést kapnak részemről.

tugyesz
Hát, a kontrollerhez igazán adhatnának akumlátort, töltővel együt.Nem pedig két sz***s ceruza elemet.Ezeket még meg kell vennem,ha azt akarom hogy ne menyen rá a gatyám is a ceruzaelemekre.
xboxot
ez jónak hangzik de kapunk hozzá játékot??:)
ha igen akkor milyen játékot/játékokat???:D
szerver
Xbox a legjobb
Előnyök:

Mert Xbox

Hátrányok:

Blue-ray

ricky
ez elírás vagy félre vezetés itt csak a 250gigás hdd-t lehet hozzá mevenni ennyiért, a gép kicsit többe kerül,
erre azért figyelhetne a staff h ilyen ne legyen az oldalon..
sebi
most itt meg lehet venni a Microsoft Xbox 360 Slim 250GB Játék konzol-t? ha igen hogyan?
máté
jó meg minden
Előnyök:

mindenkinek ajánlom a legeslegjobb aki teheti vegyen nincs nála jobb

Hátrányok:

nincs