Sony PSP Slim & Lite Játék konzol

Sony - Típus: PSP, Kijelző mérete: 4.3 ", Súly: 189 g, HDMI: Nincs, USB: Van, Wi-Fi: Van, AV kimenet: Van, Bluetooth: Nincs, Infra: Van, Fülhallgató kimenet: Van, MS: Van, MS micro: Nincs, SD: Nincs, CF: Nincs, Xbox memóriakártya: Nincs, UMD: Van, NVG kártya: Nincs Tovább

Vélemények - Sony PSP Slim & Lite

1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Összes vélemény

givi6
Nekem nagyon tetszik mert lehet netezni, játszani chatelni.
Ami nagyon jó,hogy magaddal viheted bárhova! :)
Kis filmnek is jó, meg zenének.Egy normális embernek elég.
Előnyök:

-hordozhtó
-zene, film, játék
-internet

Hátrányok:

Ez mégsem egy hordozható hd kamerás, hd felbontásó, blu-ray-es kütyü.

Dicső Idegen
Én sajnos elvesztettem a sajátomat de imádtam úgy hogy én már spórolok a másikra mert nagyon hiányzik. Úgy hogy ha megengedheted magadnak akkor nagyon ajánlom ha nem akkor SPÓROLJ!
Előnyök:

Ez tökéletes ha valaki nem akar laptop-ra spórolni vagy költeni akkor ez is megteszi lehet vele netezni,játszani ha megvan a megfelelő kiegészítőd akkor videókamerát/fényképezőgépet is hejjetesíti,lehet rajta filmetnézni sőt zenéthalgatni lehet memória kártyát is belerakni.Egyszerűen nagyszerű.A Sony nagyon nagyot alkotott ezzel. Ez örökdivat!

Stefii
Szerintem ez jobb mint a másik PSP. Ennek nagyobb a felbontása (képernyő) és ez nagyobb szórakozást is nyújt!
E mellett ezen 7,77 millió szín van , míg a másikon csak 7,7.
szabo attila
Nagyon kicsi helyt elfér és nagyon sok mindent lehet csinálni vele. Nekem ami van az egyszerűen csodálatos hangot ad ki. Mikor meg vettem sokat mondtak hogy meg fogod unni és majd eladod de nem így lett mert nagyon szeretek vele játszani meg internetezni. És nagyon szép a kijelzője is, nagyon szépen mutatja a képeket.

Videók - Sony PSP Slim & Lite

Küldj be te is videót!

Sony PSP Slim & Lite
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.