Sony PSP Base Pack Játék konzol

Sony - Típus: PSP, Kijelző mérete: 4.3 ", Súly: 189 g, HDMI: Nincs, USB: Van, Wi-Fi: Van, AV kimenet: Van, Bluetooth: Nincs, Infra: Van, Fülhallgató kimenet: Van, MS: Van, MS micro: Nincs, SD: Nincs, CF: Nincs, Xbox memóriakártya: Nincs, UMD: Van, NVG kártya: Nincs Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés

92.3 %

7.7 %
Leghasznosabb vélemény
2009.01.18
könnyű kis gép, kényelmes, jó ergonómiai kialakítása van, többórás játék után sem gémberednek el az ember ujjai. Gyönyörű a kijelzője, sokkal szebb, mint az elődöknek, igazi grafikai élmény. Vonaton, vagy hosszú utazáskor, a 16:9-es kijelzője akár még filmnézésre is jó. Az aksi is simán bírja vagy 6 óráig. A fejhallgató kimenetének ugyan kereshettek volna picit más helyet is, mert játék közben egy picit útban van a vezetéke, de ...
Minden vélemény - Sony PSP Base Pack
Márk
ez téleg nagyon jó kis játék konzol én videókból láttam hogy elég jó játékokat bír el én is be szerzek egyet mostanába kicsit le ment az árra az új psp miatt de nekem mindig ez fog tetszeni
Előnyök:

ajánlom mindenkinek nem fogja meg bánni aki ki probálja:)

Hátrányok:

kedvező tulajdonságai: nagyon sok szorakozást biztosít

rossz tulajdonságai: kicsit drága!

Márk
Előnyök:

ajánlom mindenkinek nem fogja meg bánni aki ki probálja:)

Hátrányok:

kedvező tulajdonságai: nagyon sok szorakozást biztosít

rossz tulajdonságai: kicsit drága!

bobobodo
Én szerintem nagyon jó kis gép!!
Mindenkinek ajánlom
Előnyök:

Minden

Hátrányok:

Nem sok

Krisztián
Nagyon Király a PSP 3000 -es
Előnyök:

Hordozható ,szórakoztató ,és király

Hátrányok:

Nincs

Szergely
Jó gép. figyeljetek ez lejátsz avit, és ezt hogy lehet tölteni nem tudjátok
Horváth Árpád
Gyönyörű a kijelzője, sokkal szebb, mint az elődöknek, igazi grafikai élmény. Vonaton, vagy hosszú utazáskor, a 16:9-es kijelzője akár még filmnézésre is jó. Az aksi is simán bírja vagy 6 óráig. A fejhallgató kimenetének ugyan kereshettek volna picit más helyet is, mert játék közben egy picit útban van a vezetéke, de nem vészes a dolog. Ja, és tök jó, hogy nemcsak a drága memorystick, hanem usb csatlakozása is van.
Ditta
Minden nap használom, leginkább zene hallgatásra, bevált, de néztem már rajta filmet, és az is megfelelő, a 16:9-es panel arra elég nagy, hogy élvezhető legyen. Interneteztem is vele wifi-n simán nélkül ment. A játékok is teljes élményt nyújtanak, grafikailag kitünő. Gyári aksija 8 órát kibír, ha használom, játék közben is. Testreszabható, van rá sok program amivel még okosítható. Rosszat mondani róla nem tudok. Egyszerüen egy tökéletes szórakoztató eszköz. :) A Konzolok Svájci bicskája!
bager
nekem az egyik haveromnak van és szerintem nagyon jó én is veszek ilyet csak nem tom hol a legérdemesseb megvenni
norbi
Egyik haveromnak van ilyen gépe és kipróbástam...annyira megfogott hoyg biztos veszek egyet egy-két hónapon belül
szekeres zalán
Szerintem tök jó a psp,én is mot akarok venni,csak az a baj,hogy nem találok olcsót légyszi a ha tudtok nekem találni egy jó árú PSP-t akkor légyszi küldjétek el az e-mailomra.Köszi!