Összes vélemény
1 hete
pepe

névtelen

Nos ha engem kérdeztek én szerintem az Xbox 360 jobb, elnézést azoktól akik nem így látják.Én 100000Ft-ért vettem Xbox 360 slimet 250gb-tal és kinect kamerával,és higgyétek el ha egyszer játszotok vele nem tudjátok abbahagyni.Amúgy Xbox 360-ra is vannak egyedi játékok pl.:Gears of War sorozat ami zseniális a Halo sorozat ami mesteri alkotás.Na ennyit akartam mondani.
gÉza

Mattia Sala
hitman
gulyi
Most készülök én is venni egy PS 3-at. A véleményeket olvasva csak jó lehet! A God of war 3 és az Uncharted sorozat miatt akarom megvenni.
Előnyök:
Nem beszélve, hogy Blue ray lejátszód is van.
Hátrányok:
Csak ajánlani tudom mindenkinek ez egy nagyon konzol!
Bp

Sokat gondolkodtam h ps3-at vagy x-box 360-at vegyek! És 2héten át mást nem csináltam, mint különböző fórumokat olvastam h ki melyiket és miért ajánlja! :) Végül a ps mellett döntöttem hiszem nagy arányban erről volt a jobb vélemény! Meg is rendeltem és bármikor megérkezhet...már nagyon várom :))
Taki

Egyszerűen csodálatos!!!! Nem találok szavakat!!!!!!Nagyon szeretek vele játszani!!!!!! Ez a legjobb PS3!!!!!!!! Remélem nem lesz vele gond!!!!!!!!!!!!!Akik gazdagabbak annak PS3-mat ajálok akik kevésbé gazdagok azoknak XBOX 360-vant ajálok.
Előnyök:
Mindenkinek ezt ajálom.
Hátrányok:
Kicsit lehetne több program benne!!!!!!!!!
dragon

Akinek az a gondja a ps3 al,hogy drága a játék,akkor az vegyen ps3 60gb ntsc vagy palos változatot.
Ezek képesek a ps2 írott,eredeti játékokat is futtatni.
Az NTSC szoftveresen míg a PAL emulátorral képes ps2 játékokat futtatni.
A ps3 at csak ajánlani tudom,hiszen akárki megengedhei magának csak a megfelelőt kell választani.
Ja mellesleg a NASA is ps3 at használ bizonyos számításokhoz, konkrétan 16db hálózatba kötött konzolt.
Szerintem ennél jobb referencia nemkell.
Ezek képesek a ps2 írott,eredeti játékokat is futtatni.
Az NTSC szoftveresen míg a PAL emulátorral képes ps2 játékokat futtatni.
Szerintem ennél jobb referencia nemkell.
Zsolt

Nos én nem PlayStation tulaj tapasztalatból mondom hanem mint pc-s tulaj tapasztalatból és mivel már sokat halottam a dologról aztmondom, akinek CRT tv van az gondolkozzon el az xbox-on de akinek már komolyabb mondjuk HD Ready tv van az vegyen ps3-at. Sokan irják hogy drágább és drága a játék, nem lehet csippeltetni stb. De hát ez miért rosz? Pont ezért a jövő konzolja mert a PS 3 játékok minden futó példánya pénzt visz a Sony-nak.. Azontúl feltételezem évekkel tovább lesz PS 3 mint xBox360.
És amit még irni akartam mint PC-s szemlélő hogy én úgy gondolom még mindig olcsóbb a PS 3 mint a PC mert én speciel 2 évente újitok általába gépet 100.000+ -ért és nincs pénzem arra hogy élvezzem az eredeti játékok nyújtotta élményt, a multiplayer-t. És a PC nagy átka hogy valaki újit és fél év múlva már érzi a gép romlását, ami konzolon nem éppen észrevehető.
Ui.: értékelésem a konzolról szól nem pedig az anyagiakról, az anyagiak miatt 4-est adnék de ha csak a konzolt veszem...
Előnyök:
-erős vas
-halk
-biztos jövő
-ingyenes net hozzáférés
-a konzollal együtt járó ingyenes beépített Blueray lejátszó ami egyébként jegyezzük meg nem olcsó dolog és biztos szerepe lesz a jövőbe
Hátrányok:
-inkább tehetősebbeknek
-kockasághoz vezet :)