Nintendo DSi Játék konzol

Típus: DS, Kijelző mérete: 3.3 ", Súly: 218 g, HDMI: Nincs, USB: Nincs, Wi-Fi: Van, AV kimenet: Nincs, Bluetooth: Nincs, Infra: Nincs, Fülhallgató kimenet: Van, MS: Nincs, MS micro: Nincs, SD: Van, CF: Nincs, Xbox memóriakártya: Nincs, UMD: Nincs, NVG kártya: Nincs Tovább

Vélemények - Nintendo DSi

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Tamás
Alex, ne hargudj, de egy jó büdös francokat annyi, mint egy xbox! sokkal olcsóbb! Az xbox annyi, mint egy PS3, a nintendo közel feleannyi. Még nem vettem meg de az elkövetkezendő hetekben meg fogom. A vélemények alapján nagyon tetszik.
Kristof
Nekem a Nintendo DSi nagyon tetszett...

Nekem van Nintendo DS Lite , de ez fel se ér azzal...
Előnyök:

Nagyon érdekes, hogy van menüje és le lehet tölteni játékokat a Ds Shop -on mint a Wii -n!

LEhet fényképezni is és zenét hallgatni is!!!

Plusz még van egy érzékelő szenzora is!!!

Szerintem nagyon szuper...

Hátrányok:

Nekem csak egy nagyon kicsi dolog nem tetszett:

az , hogy kicsivel nagyobb, nincs GBA lejátszó és a fedőlapján nincs rajta a Nintendo DS jele és nem annyira síkos

Más problémám nem volt, sőt nagyon tetszik!!!

Kutyus
tök jó
givi6
Alexnek igaza van az árral kapcsolatban
elkell ismerni, ez nem méltó ilyen nagy árra ( már bocsi)
maga a gép egyetlen előnye az érintőképernyő, és pár casual-os
játék ( pl: Mario)
ha már xbox körül kering, akkor lehet inkább megérné egy psp..
[aki nem ért egyet
bocsánat´]
Előnyök:

-érintőképernyő
-játékok
- online chat
- mini-kis számítógép

Hátrányok:

- grafika
- magas ár

Virági Tímea
Én vettem egyet a kisfiamnak és nagyon szeret vele játszani. Nem árt a gyerekeknek szerintem, ha ilyen játékokkal foglalkoznak, de persze oda kell figyelni, hogy ne valamilyen durva játékprogrammal kösse le magát.
kovács ákos
én nyertem az interneten ilyet de enyi pénzért nem venném meg mert angol töltőt adnak oké ezt lehet orvosolni de hihetetlen gagyi műanyagból van
Alex
Én láttam egyet az egyik üzletben, ki is próbáltam, de észrevettem, hogy a játékok felbontása kicsit gyenge, meg a játékok nem teljesek..
és annyiba kerül, mint egy xbox.de amúgy nagyon praktikus, és tetszik, hogy még netezni is lehet rajta...

Videók - Nintendo DSi

Küldj be te is videót!

Nintendo DSi
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.