Microsoft Xbox 360 Slim 4GB Játék konzol

Microsoft - Típus: XBOX 360, HDMI: Van, USB: Van, Wi-Fi: Van, Ethernet: Van, AV kimenet: Van, Bluetooth: Nincs, Infra: Nincs, Digitális hangkimenet: Van, Fülhallgató kimenet: Nincs, Blu-ray: Nem, DVD: Igen, CD: Igen Tovább

Vélemények - Microsoft Xbox 360 Slim 4GB

1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Összes vélemény

Rolcsiika
Imádom...nekem van is kinectel de nemakarok dicsekedni :D csak annyit hogy ez a legjobb ;DD
Hátrányok:

xbox live-ot fizetni kelll ://

Zoli
PS3 és Xbox 360 között vaciláltam. Végül emellett döntöttem. Nagyon meg vagyok vele elégedve!
Előnyök:

Árban sokkal olcsóbb, még okosítva is, mint a PS3! Nem sok különbség van a multiplatformos játékok terén a két konzol között (grafikában).

Hátrányok:

Nem játszik le divx-et alapból, csak live-ról letöltött progival. Semmi más remélhetőleg.

Márk Pomázi
nagyon régóta akarok ilyet nagyon szuper
Balint
Szerintem király én vettem hozzá kinectet is de végülis anélkül is zsír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
namivan
Hatalmas élmény részletteljes grafika és élvezhető játék fiataloknak és idősebbeknek egyaránt!
davidka1
Legjobb.
Előnyök:

Olcsóbb a PS3-tól, több játék, nem kell gépigényre figyelni, mint a PC-nél, nem kell fejleszteni, stb...

Hátrányok:

A netes játékért fizetni kell.

Juhika
Nagyon jó és remek játék élmény nyújt! :)
kissss
nagyon jó

Videók - Microsoft Xbox 360 Slim 4GB

Küldj be te is videót!

Microsoft Xbox 360 Slim 4GB
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.